2777
2789
عنوان

کد بانوهااا بیاین لطفاااا

432 بازدید | 46 پست

بچه ها سلاممم

عزیزان من دوست دارم یه خانوم کدبانو باشم از اینا که همه چی زندگیشون اوکی هست

تمیزی و مرتبی اوکی هستم

فقط ایده های جدید میخوام که خاص تر بشم از هر نظر

کارایی ک همه نمیکنن رو انجام بدم 

شما بنظر خودتون چه ویژگیتون خاص هست و کدبانویی شما رو میرسونه؟

میشه من رو راهنمایی کنید لطفا🥰😍🙏

من جدیدا گیر دادم به میوه ارایی سفره ارایی میز و سینی مزه و اینا😂😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذام سر یه ساعت مشخصی حاضره و از روز قبلش میدونم چی میخوام درست کنم 

همیشه ی همیشه ی همیشه سرویس بهداشتیم برق میزنه 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

این که با چهار تا پسر بچه (خیلیم بچه نیستن الان البته😂)و شاغل بودن همیشه خونم دسته گله و بوی خوب میده و انرژی فوقالعاده عالی داره خونم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

برای پذیرایی مهمونام همیشه چیزای خاص استفاده میکنم و چیزای روتین ک دیگران میزارن نمیزارم فقط

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

من هرغذایی خوب درست میکنم دستپختم خوبه همیشه اشپزخونم تمیز برق میزنه هرچیزی سعی میکنم خودم درست کنم مثل لواشک مربا بستنی ماست خیلی خوبه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من هرغذایی خوب درست میکنم دستپختم خوبه همیشه اشپزخونم تمیز برق میزنه هرچیزی سعی میکنم خودم درست کنم ...

بااینکه شاغلم خونم تمیز سرویس بهداشتیم تمیز کلا شوهرم همیشه تعریفم میکنه تو خونه داری و اشپزی

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

مریسا گلی مثلا چه چیزایی واسه پذیرایی آماده میکنی؟

قند رو از این مدل دارا خریدم برای مهمون قلبی داره گل داره

توی قندون پذیراییم مروارید خوراکی میریزم

اگه برا عصرونه مهمون داشته باشم مثلا ژله بستنی درست میکنم یا ذرت مکزیکی 

میوه هامو میوه ارایی میکنم از این جور کارا

منم خیییلی علاقه دارم  از اینترنت ایده میگیری یا میری کلاس؟😍

دنبال کلاسم پیدا نکردم تو شهرمون

فقط تونستم چنتا عکس و پیج هاشونو سیو کنم

شما چی

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
بنظر خودم ریکلس بودنم باعث مرتب بودنمه ریلکس کار کن هول هولکی کار نکن

موج دریایی من خییلی ریلکس کارامو انجام میدم 

کلا با آرامش هر کاری رو انجام میدم 

اما بقیه خیییلی سریع هستن انگار دزد زده دنبالشون کاراشون تندددد تنددددد انجام میدن ب منم میگن همینجور باش

اما من کاری که میخام انجام بدم باید لذت ببرم نه اینکه عصبیم بکنه بخاطر همین نمیتونم خیلی تند کارام رو انجام بدم