2777
2789

بشدددت لاغرم 

قدم ۱۷۲ وزنمم ۴۵ اینا تازه بهتر شدم 

می‌خوام یه ۱۰ کیلویی اضافه کنم البته عجله ای ندارم به مرور هم این اتفاق بیوفته اوکیم

(از گوشت و چربی و اینا هم متنفرم)

چی پیشنهاد میدین؟ راسته شیر خشک رو افزایش وزن و پر شدن تاثیر داره ؟

میان وعده بخور اصلا حس گشنگی نباید بهت دست بده همش درحال خوردن باش🌚🤝🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیب زمینی اب پز

نون و ماست

این دوتا رو خیلی شنیدم میگن چاق کنندست

تجربه خودم هم اینه ک میرم اینستا یا روبیکا فودبلاگرها و کلیپای خوردنی می بینم اشتهام ب شدت باز میشه😂

البته قبلا از اینکارا میکردم الان رژیم گرفتم و ورزش میکنم ک شکمم تخت بشه

میان وعده بخور اصلا حس گشنگی نباید بهت دست بده همش درحال خوردن باش🌚🤝🏻

مثل چیا؟ 

متاسفانه آره همون وعده های اصلی رو هم به زور میخورم 

چون اشتها ندارم ، اکثر اوقات هم در طول روز کلی احساس ضعف میکنم ک خشکبار میکنم اما باز دو دیقه بعد گشنم میشه

سیب زمینی اب پز نون و ماست این دوتا رو خیلی شنیدم میگن چاق کنندست تجربه خودم هم اینه ک میرم اینست ...

واقعا تاثیر داره؟؟؟؟

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
مثل چیا؟  متاسفانه آره همون وعده های اصلی رو هم به زور میخورم  چون اشتها ندارم ، اکثر او ...

قرص سیپروهپتادین خوردم اشتهام باز شد همه چی هم میخورم 

سیب زمینی اب پز نون و ماست این دوتا رو خیلی شنیدم میگن چاق کنندست تجربه خودم هم اینه ک میرم اینست ...

ماست و لبنیات مصرفم در عادت عادی هم بشدت بالاس در حدی ک به خاطر سردی زیاد از ۵ سالگی دچار ویتیلیگو شدم 

اما سیب زمینی آب پز رو حتما امتحان میکنم 

فقط اینکه چه وقتایی بخورم ؟ اول صبح ؟ آخر شب؟ میان وعده؟

استاتر سلام ببخشید من کامنتتون از قبل راجب لیفت ابرو تو نی نی سایت گذاشتین رو خوندم

میشه دکتری ک جراحی کردین پیشش تو اصفهان اسمش کیه و اگه شماره و آدرسشو دارین بهم بدین 

کمک بزرگی میکنید بهم