2777
2789
عنوان

تشخیص علاقه💫❕

120 بازدید | 12 پست

بچه ها خواهر از دیشت تا حالا کچلم کرده که بیام از شما بپرسم  

کلاس نهم هست (اگر دقت کنید بعضی تایپ ها حضور داشته)
برای انتخاب رشته بین ریاضی و تجربی گیره

فیزیک و زیست رو یه اندازه دوست دارم

اگر سوال دیگه ای هم دارید ازش بپرسید
و اینکه میگید باید علاقه باشه از کجا بفهمه کجا علاقه هست؟

به نظرات هم احترام بزارید مرسی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دهمیم

به نظرم کتاب های رشته ای که دوست داره را دانلود کنه

یه فصل یه گفتار بخونه تا دستش بیاد چی به چیه کتاب

این آزمونام اونقدر واقعیت نداره از من میشنوی

چون خودم هر ازمونی که بگیو زدم 😂😂🤝

کاربری دست دو نفره! سندروم کراش بی قرار دارم 🥲🫀

اگه به علوم بیشتر از ریاضی علاقه داره بره تجربی اگه ریاضیو بیشتر دوست داره بره ریاضی

ببین ریاضی خیلی راحتر قبول میشن خیلییی راحتر از ما تجربی ها اما ما تجربی ها سخت‌ترین رشته رو داریم نکه بگم درسامون سخته نه اما داوطلب زیاده و دانشگاه کم.. اگه از خون نمیترسه و علاقه داره به این چیزا خب رشته خوبیه ببین تجربی واسه خانوما خوبه و زیر شاخه هاشم بیشتره اما ریاضی بیشتر مهندیسیه یا اگرم بشه فرهنگیان بیاری... میگن واسه خانوما تجربی مناسب تره اما قبولیه ریاضی خیلی خیلی خیلی راحت تره بازم نگاه کنه به علاقه اش علاقه حرف اولو میزنه و استعداد 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
اگه به علوم بیشتر از ریاضی علاقه داره بره تجربی اگه ریاضیو بیشتر دوست داره بره ریاضی  ببین ریا ...

ریاضی بازار کارش خوبه؟

از میپرسم کدوم رو بیشتر دوست داری میگه دوتایشون مثل هم هزار بار پرسیدم هزار بار یکی جواب داد  

ریاضی بازار کارش خوبه؟ از میپرسم کدوم رو بیشتر دوست داری میگه دوتایشون مثل هم هزار بار پرسیدم هزار ...

نه ریاضی انقدر خوب نیست.. یکی از دلایلی ک خودم تجربی اینکه آخرش بخونی میبرنت سرکار اما ریاضی مهندیسیه مگه بخونه استاد دانشگاه شه یا معلم ک سختم هست.. 

نه ریاضی انقدر خوب نیست.. یکی از دلایلی ک خودم تجربی اینکه آخرش بخونی میبرنت سرکار اما ریاضی مهندیسی ...

درسته
نمیتونه مهندس بشه و توی یه شرکت کار کنه؟

درسته نمیتونه مهندس بشه و توی یه شرکت کار کنه؟

آره میشه گفتم که اما این ک بعدش استخدامی و این چیزاش سخته وگرنه آره مثلا ببین من خودم اگه به رشته تجربی علاقه نداشتم و... 

حتما می رفتم ریاضی و میخوندم که یک مثلا هوا فضای شریف قبول بشم بعدم بخونم برم خارج... رشته های ریاضی خیلی راحت میتونن بورس بگیرن برن خارج اما رشته های تجربی پزشکی و این چیزا خیلی سخته اما پرستاریش شنیدم آسونه آخه اونا پزشکی مارو قبول ندارن