2777
2789

من قبلا مزه دار میکردم میذاشتم تو فر 

شوهرم میگه مث ابگوشت درست کن رب نزن 

شماها چجوری درست میکنید ؟ 

یه طوری بگید با برنج درست کنم خوشمزه هم شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اومدم یاد بگیرم 

من همسشه میندازم تو سوپ برای خودم 

ولی میخوام مثل شما اینوفعه با برنج درست کنم

منکه مزشو دوست دارم و خیلیم خاصیت داره

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

اینطور که شوهرتون میگه برای سوپ خوبه،که با پیاز و کرفس و فلفل زردچوبه بپزی و بعد جو و شیر و هویج یا ورمیشل و هویج اینا بریزی و گوشت بلدرچینها رو توش تکه کنی 

همون کار خودت خوشمزه تره و منم مزه دار میکنم تو فر یا ماهیتابه ی دوطرفه درستش میکنم ،هرچند من درست میکنم ولی خودم نمیخورم🤦🏻‍♀️

بزار تو آب نمک و پیاز یک ساعت مزه دار شه

بعد تو روغن کمی تفتش بده چون شما سرما خورده ای سرخش نکن، پیاز داغ زردچوبه کمی زیره سیاه فلفل سیر با آب بریز توش

حالا اگه آبگوشتی میخای که جدا نخود بپز بریز پاش اگرم تاس کبابی میخای سیب زمینی نگینی بریز

اگرم سوپی میخای رشته سوپ و بقیه مخلفات بریز توش

با برنجم بصورت کته ای دمش کن

ولی یه جوریه که انگار فقط استخونه گوشت نداره😁

گوشتش خیلی لطیفه زود میپزه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲