2777
2789
عنوان

یه چیزی شبیه لوبیا ازم خارج شد و...

8582 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من یه چیزی ذهنم رو درگیر کرده چند ماه پیش تو تابستون اوج روز‌هایی که پریودیم به هم ریخته بود بیشتر مواقع خونریزی داشتم یعنی همون یکی دو ماه دوره من شاید ده روزش رو پاک بودم بقیه رو مثله پریود خونریزی داشتم با لکه البته بدون درد و اینا... بعد یه روز  پاشدم رفتم دستشویی ببخشید خیلی عذر می‌خوام موقع دستمال کشیدن و خشک کردن احساس کردم یه چیزی ازم خارج شد بعد توی دستمال رو نگاه کردم دیدم یه چیزی شبیه لوبیا یکم صورتی بود یه لخته باریک هم ازش آویزون بود... من خیلییییی ترسیدم فکر کروم بچه‌ است اما دیدم صورتش و اجزائی نداره فقط شبیه لوبیا بود سفت بود خیلی ترسیده بودم انداختمش توی توالت بعد به خواهرم گفتم و رفتیم دکتر به دکتر که گفتم گفت باید می‌آوردی من ببینم گفتم امکان داره کیست باشه؟ گفت نه... گفتم بچه چی؟ یکم تردید کرد گفت اگه می آوردی بهتر تشخیص می‌دادم ولی گفت هر چی بوده خارج شده بهش فکر نکن و اینا... از اون موقع ذهنم درگیر شده که اون بچه بوده؟ اون خونریزی‌هام واسه اون بوده پس چرا علائم نداشتم یا نمی‌دونم کیست بوده و چی... ولی خب ازش گذشت دیگه کسی سابقه داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چیزایی ک گفتی بیشتر شبیه جنین بوده ن کیست

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

ااوووععههه چه بیکاری .بابا طبیعیه این چیزا من تو پریودم اینجور پیش میاد لخته خونه اونجور میشه 

گرتو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم 🍀 داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم ....
واقعا؟ مامانم هم میگه... پس چه راحت از دستش دادم اصلا حسش نکرده بودم علائم هم نداشتم چون دائم پریود ...

اگه سفید بوده باشه بچست اگه نه جنین نبوده

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
ااوووععههه چه بیکاری .بابا طبیعیه این چیزا من تو پریودم اینجور پیش میاد لخته خونه اونجور میشه 

آبجی بزرگم هم اینو گفت... ولی باور کن لخته نبود لوبیا چطوری شکل و شمایل داره سفته... اون اونطوری بود صورتی و یکم سفید بود گمونم... دیگه یه عمر پریود می‌شم فرق لخته رو می‌دونم دیگه