2777
2789

برنامه زیره یا مانکن رو نصب کن و هدفتو مشخص کن اونجا میگه بهت روزی چند کالری مصرف کنی و کالری هر خوراکی هم توش هست

خودم کلی وزن کم کردم با این دوتا 🚶‍♀️ بازم کلی برنامه کالری شماری هست تو بازار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه زیره یا مانکن رو نصب کن و هدفتو مشخص کن اونجا میگه بهت روزی چند کالری مصرف کنی و کالری هر خور ...

عزیزم کن‌کرفس دارم

شما طی چن ماه چن کیلو‌کم کردی؟؟

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
خیلی کمه میخوام حداقل تا عید کلی کم کنم😓

منم میخوام کم کنم. رژیمه خاصی ندارم. کم خوری و ورزش .. یک هفته ای میشه که شروع کردم و خیلی بهتر شده بدنم .

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
من طی یه سال حدودا ۳۰ کیلو کم کردم

آفرین بهت 😃👌

چه جوری؟

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
منم میخوام کم کنم. رژیمه خاصی ندارم. کم خوری و ورزش .. یک هفته ای میشه که شروع کردم و خیلی بهتر شده ...

منم ۱۰روزی هست شروع کردم احساس سبکی دارم

من تیرویید کم کار دارم خیلی سخته رژیم گرفتن برام متابولیسم بدنم پایینه

بیشتر از نیم اولش راحت اب میکنی بعدش چربیا سفت تر میشن سخته تحرک خیلی زیاد داشت باش شیرینی نخور خیلی ...

شیرینی ‌‌حذف کردم فقط طبیعی مویز و‌کشمش و‌خرما اونم کم غذام بخار پز و آب پز نونم جو میخورم برنجم در حد ۶ق