2777
2789
عنوان

چرا من عاشق اینم؟

390 بازدید | 22 پست

عاشق اینم که صبحا هنوز افتاب بالا نیومده بیدار شم یه حس خیلییی جالبی داره همه خوابن فقط تو بیدار ، همه جا سوت و کور ،دوسدارم خونه م لب ساحل بود میرفتم لب ساحل طلوع افتاب و نگاه میکردم خیلی وقتا طلوع بیدار میشم نگاه میکنم دوباره میخوابم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم

اون آرامش، اون سکوت، نسیم ملایم دم سحرگاه، اون هوای گرگومیش

من کلا عاشق شب و نزدیکای صبحم

بعداز طلوعو دوس ندارم دیگه 😁

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
داشتم به سبک زندگیت غبطه میخوردم  که اون دوباره میخوابم آخرش ، حل کرد موضوع رو 😂😂

🤣🤣

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
من هر روز کارم همینه میزنم بیرون پیاده روی اصلا یه آب و هوایی که اول صبح داره حرف نداره

اخه اون ساعت تنها تو خیابون من حقیقتش میترسم😐