2777
2789

سلام بچه ها

خوبین؟ 

من فارغ التحصیل کارشناسی علوم آزمایشگاهی ام، کنکورم نطام قدیم بوده

بنظرتون با شرایط معدل الان میشه دندانپزشکی قبول بشم؟ 

امیدی هست؟ انه شنیدم معدلا همه ۲۰ شده و تاثیر معدل زیاده 

ترمیم معدل چطور؟ 

باید بری مدرسه بزرگسالان دوباره امتحان بدی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان کسی که هم خودم هم همسرم هم خواهر همسرم تو‌حوزه کنکور کار میکنیم باید بگم عمرا

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
فک کنم سوالای دی رو ندیدی خواهر

سوالای ترمیم دی خیلی سختنن؟ من ترمیمم واسه خرداده

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
سوالای ترمیم دی خیلی سختنن؟ من ترمیمم واسه خرداده

سطحش کاملا سخت تر و بالاتر از قبله و حدود ۱ نمره تو هر کدوم از امتحانا هس ک معماس جواباش بقیشم از جزییات کتابه 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
دوستم امسال پزشکی بهشتی قبول شد 

الکی میگه بابا دوست مامانم کارمند بود پزشکی بوشهر قبول شد کلا ی سال خوند الان شما فقط ۴ تا درس داری

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد