با خود نامزدم هيچ مشکلی نداشتم رابطمون عالی بود ولی خانوادش خیلی سنگ انداختن خیلی خساست کردن امشب قراره نامزدی بهم بخوره قراره بود بزودی عقد کنم اما انگار قسمتم نبود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😞😞☹️☹️☹️عب نداره عزیزم انشاالله بهترش میاد تو زندگیت.ولی باور کن خانواده خیییییییییلی شرطه ۵۰درصد ممکنه بشه طرفتو تغییر داد اگه بد بود ولی خانوادش محاله بتونی کاری کنی
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
من گفتم طبقه بالای شما زندگی نمیکنم اونا هم کاملا پشتشو خالی کردن و پشت سرمون خیلی حرف زدن
چه دلیل مسخره ای داشتن برای برهم زدن و اون پسر چقدر بی بخار بوده که نگفته این تصمیم زنم هست بخاد نیاد نخاد هم نمیاد و همون بهتر جدا شدید اون واسه تو شوهر نمیشد خطر از سرت گذشته خبر نداری صدقه بده به خدا
چه دلیل مسخره ای داشتن برای برهم زدن و اون پسر چقدر بی بخار بوده که نگفته این تصمیم زنم هست بخاد نیا ...
نامزدم کاملا قبول کرده بود چون میدونست با دخالت های مادر و خواهرش نمیشه زندگی کرد اما پدرش یهو زد زیر تمام حرفا گفت طلا نمیگیریم بعد عقد هم برن سر خونه زندگی بدون عروسی منم بدون اینکه چیزی به نامزدم بگم ب بابام گفتم بهم بزن