2777
2789
عنوان

شما هم بگین!اگه تو زندگیتون....؟

391 بازدید | 30 پست

امشب داشتم یه کتاب میخوندم رسید به سوال که ذهنمو درگیر کرده بود سوالش این بود:

اگه میتونستی چیزی بود که بخوای عوضش کنی؟اشتباه یا حسرتی بود تو زندگیت؟ اگه میتونستی برش گردونی به عقب چیکار میکردی؟

خودم که میگم با بعضیا مهربون تر بودم.و کاش با شخصی که نباید آشنا نمیشدم

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️

اگر برگردم عقب به بهترین نحو درس میخوندم دانشگاه خوب میرفتم ‌ هیچ‌وقت ازدواج نمیکردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه یا نه ولی حسرت اینکه کاش مریض نبودم🤕

یا اینکه کاش قبل از اینکه مریض بشم لذت ببرم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

کم تر محبت میکردم ...از محبت جدیدا خارها هار میشوند!

حرفای دلمو راست راست نگا چشاشون میکردم ومیگفتم وسبک میشدم از نظر روحی لعنت ب همشون 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!