بچه ها من عمل پلیپ بینی کردم سر این ماجرا خواهرشوهرم دخالت کرد هی زنگ وپیام که عمل نکن بیا طب سنتی منم درد داشتم نفسم تنگ بود خلاصه که رفتم عمل والان سه روزه عمل کردم اما قهرن اصلا باورم نمیشه سر همین چیزی قهرن دیدنم نیامدن زنگم نزدن من خیلی خوبی کرده بودم بشون پیامش دادم گفتم نمیشد که عمل نکنم بخدا چاره نداشتم منو ببخش اینا ولی جوابمو نداد بیشتر بخاطر این پیام دادم چون شوهرمو پر میکنن خیلی ناراحتم حالا خدایی چقدر ظالم هستن همه عمل زیبایی میکنن خب منم عمل پلیپ کردم مجبور بودم ب نظرتون چیکار کنم کوچیک شدم اره؟که جوابمو نداد
یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نباید عذرخواهی میکردی هوا برش داره ب اون چ مربوط اصلا نباید بهش میگفتی میری عمل ازاین به بعد کاری که میخوای انجام بدی بهش نگو ک فک کنه حق دخالت داره دیگه ن بهش پیام بده ن چیزی