2777
2789
عنوان

خبر بارداری به فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست
خب فامیل ما بد میدونن دیر تر از ۲ ماه بگی و کلی چیز پشتت میگن 

وا بگو میخواستم مطمئن بشم از بچم بعد اعلام کنم

دوست من جشن گرفت چند میلیون هزینه کرد

بعد قلب بچش تشکیل نشد سقط کرد

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ‌میخایی مهمونی بگیری یه شام خوشمزه  مجلسی ک احساس کنن این شب فرق داره بگیر .روز مادر بنظرم زود برو ازمایش بده قطعی دوتا باکس  بگیر ازمایش کپی‌کن  دوتا بشه بزار تو هر باکس یه جفت کفش ی لنگش تو ی باکس ی لنگش ت باکس دیگه  مادر و مادر شوهرت بنشون کنار هم بده باز کنن😁😂😂ایده های تخیلی ولی خدایی جالب میشه

اگ میخایی همون ۳۰ ام بگیر بنظرم زیاد نزار طول بکشه ک بگی

یعنی مثلا تو روهمی چیزی اگه دیدنم بگم؟

آره عزیزم

میدونم شما از روی خوش قلبی ت میخای بقیه رو خوشحال کنی اما فامیل های دور گاهی حسودن 

بعدشم یه سری ها معذرت میخام فضولن 

میخان بهت بگن جنسیت چیه؟

اینو بخور اونو نخور

اینو بخر اونو نخر

اسمشو بذار فلان و ....

و خلاصه که میرن رو مخت

آره عزیزم میدونم شما از روی خوش قلبی ت میخای بقیه رو خوشحال کنی اما فامیل های دور گاهی حسودن  ...

آره ماهم از اینا زیاد داریم 😂خیلی ذوق داریم بیشتر تا ۱۸ بهمن میرم سونو و آز و ببینم چی میشه