2777
2789

میشه بگید چند روز قبل از موعد بوده؟

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من

سرهردوبارداریم سه روزاینا جلو زدم

بعد مامانمم سر هرد میگف ن بابا زوده واشتباه نشون داده ما قدیما بعد ده روزپریودی میفهمیدیم بارداریم یان

💙 عضو گروه ابی 💙وزن شروع(۶۹)  14/1/1401.  وزن هدف۶۷🔐 هدف بعدی 64🔐وزن ایده الم 61🔐من میرسم ب هرچیزی که میخوام💪
من اینجا دیدم دو سه روز زودتر شده

من‌ امروز سه روز به موعدم مونده بیبی زدم منفی بود تمام علائم پریودی رو دارم اما هنوز پریود نشدم چون بیبیم منفی شد امیدمو از دست دادم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
واسه من از یک هفته قبلش هاله ی خییلییی کم رنگ مینداخت,اونم بعد از نیم ساعت

بعد نیم ساعتتتتتت من یه دقیقه بعدش انداختم آشغالی دیگه نگام نکردم

منم ۶روز گذشته هنوز نزدم😵‍💫🤦🏻‍♀️

وا چه صبری داری واسه من سه روز مونده من طاقت نیاوردم 

اره من سرهردوبارداریم سه روزاینا جلو زدم بعد مامانمم سر هرد میگف ن بابا زوده واشتباه نشون داده ما ...

منم امروز بیبی زدم منفی شد حسابی تا امید شدم با اینکه پریود نشدم هنوز اما همش میگم این ماهم نشد

بنظرت امید داشته باشم؟

بعد نیم ساعتتتتتت من یه دقیقه بعدش انداختم آشغالی دیگه نگام نکردم

آره خب،چون هنوز مونده بود تا موعدم بشه دیگه،ولی اون روز موعدم و دو سه روز بعدش همون ثانیه های اول مثبت میشد

کاربر شونصد بار ترکیده🤕