iammaryam مدیر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2971 عنوان کسی بوده قبل از موعد بیبی چکش مثبت شه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 22 پست میشه بگید چند روز قبل از موعد بوده؟ پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت 1401/10/20 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2971 منم قبل موعد انتظارمیکشیدم الان میترسم بزارم منفی بشه خب حداقل تکلیقت معلوم میشه پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2971 آره خب،چون هنوز مونده بود تا موعدم بشه دیگه،ولی اون روز موعدم و دو سه روز بعدش همون ثانیه های اول مث ... میشه از علائمت بهم بگیباورت میشه فک کنم من علائم حاملگی کل نی نی سایتیارو خوندم پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
faeghehhhhh عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 493 میشه از علائمت بهم بگی باورت میشه فک کنم من علائم حاملگی کل نی نی سایتیارو خوندم الهی بگردم،منم وقتی باردار نمیشدم همش دنبال علائم بودم،من زیر شکمم درد داشتم و ران پام بی حس میشد،این دوتا اولیه ترین علائمم بود کاربر شونصد بار ترکیده🤕
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2971 انشالله هر کی بچه نداره خدا بهش ببخشه انشالله عزیزم پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2971 الهی بگردم،منم وقتی باردار نمیشدم همش دنبال علائم بودم،من زیر شکمم درد داشتم و ران پام بی حس میشد،ا ... ممنونم عزیزم من که الان حس میکنم تمام علائم یه زن حامله رو دارم ایشالا که خیره پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
faeghehhhhh عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 493 ممنونم عزیزم من که الان حس میکنم تمام علائم یه زن حامله رو دارم ایشالا که خیره ایشالله که الان یه کنجد کوچولو تو دلت داری،توکل برخدا کاربر شونصد بار ترکیده🤕
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2971 ایشالله که الان یه کنجد کوچولو تو دلت داری،توکل برخدا ایشالاااااا خدا از دهنت بشنوه پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت