2777
2789

تنهاییمو دوس دارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم منم احساس تنهایی میکنم از بس تنهام بعضی اوقات وسوسه میشم برم با پسرا دوست بشم خلا عاطفی زندگیمو پر کنم ولی جلو خودمو میگیرم نمیخوام از تنهایی به بدبختی بیفتم😔

توی این دوره زمونه که همه گرگ هستن توی لباس میش تنها بودن یک نعمته.....به هر کسی که نزدیک شدم اگر براش منفعت نداشتم پسم زد سعی کن  خودت همه کس و کارت باشی و هیچ منتی سرت نباشه....

الان دیگه حتی مادرها مهر مادریشونو از دست دادن و فقط فرزندی رو میخوان که خدمت کنه براشون مگه نه بره پی کارش پس به خودت بیا و دست بزار روی زانوت و یا علی بگو و بلند شو 

کاری که من ۱۸ سال پیش انجام دادم و یک تنه همه کس خودم شدم...من تونستم پس تو هم میتونی