2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه شوهر

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   

دره کال جنی- و شهر زیر زمینی نوش آباد

سرچ کنین گوگل عکس هاشو ببینین ..برای من که خیلی رازآلود بود

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

کلیسای قلات شیرازیا میدونن‌ کجاس خواهرم گیر داده بود دوست دارم برم عکس بگیرم وقتی رفتیم تا باتوق معتادا‌ بوده ولی اون موقع خلوت بود کوچه های خلوت و تنگ  شنیدن بودیم آدمای نرمالی هم ساکن اونجا نیستن فک کن ساعت دو ظهر ما رفتیم اونجا فقط منو مامانم و خواهرم بودیم جاهای دیدنی زیادی داشت ولی اون کلیسا و مکانش بی نهایت خطر ناک بود راهشم طوانی ماشین نمی‌رفت باید پیاده میرفنی شبیه خونه اجنه‌ بود یه جوری بود