2777
2789
عنوان

دندانپزشکی کودکان با بیهوشی

1763 بازدید | 15 پست

سلام 

کسی تجربه ای داشته؟ 

پسرم ۴ سالشه پنجشنبه نوبت داره با بیهوشی ۶ تا از دندوناش رو درست میکنن 

دندون جلوییش موقع بازی شکست و به عصب رسیده 

چهارتا از خلفی هام پوسیدگی داره و یکیشون درد میکنه.

استرس گرفتم میترسم 😪

هزینه اش هم که بماند 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارويى خواب آور قوى ميدن ،دوستم دندونى دخترش همشون خراب شده بود گفت دارويه خواب اور قوى دادن بعد بچه هيچى متوجه نشد

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،
وهزینشم میگین

کلینیک و متخصص بیهوشی ۲و پونصد 

خود دندونپزشک هم ۱۰ تومن 

میگم مگه عصب کشی و ترمیم یک و ششصد نیست چطوری حساب کردین دوباره عکس رو نگاه کرد چهارتا عدد زد تو ماشین حساب میگه ده تومن خانوم 

جالبه چون جای دیگه رفتم گفت ۶ تومن 

همه رو تو یه جلسه انجام میده؟ بچتون بدون بیهوشی همکاری نمیکنه؟

اره همه یه جلسه . واسه یه دندون بیهوش نمیکنن هر چی خراب باشه درست میکنه. 

نه همکارری نمیکنه دفه اول که رفتیم خیلی خوب بود دهنشو باز کرد و به حرفای دکتر گوش میداد عکس رادیولوژی که گرفتیم ترسید خیلی گریه کرد این دفه اصلا حتی نذاشت دکتر معاینه ش کنه جیغ میزد

اره همه یه جلسه . واسه یه دندون بیهوش نمیکنن هر چی خراب باشه درست میکنه.  نه همکارری نمیکنه دف ...

غ

انشاالله که به خوبی پیش میره 

اگه غرب مازندران بودی یه خانم دکتری بهتون معرفی میکردم که بچه ها انقدر عاشقش میشن خیلی مشتاق میرن که دکتر دمدوناشون و درست کنه

غ انشاالله که به خوبی پیش میره  اگه غرب مازندران بودی یه خانم دکتری بهتون معرفی میکردم که بچه ...

متاسفانه اونجا نیستم. 

اینجا فقط میخوان‌هر چه زودتر پول بگیرن ازت🥲 

متاسفانه اونجا نیستم.  اینجا فقط میخوان‌هر چه زودتر پول بگیرن ازت🥲

سلام بانو ،

ببخشین شما دندون های کودکتون رو درست کردین ؟ راضی بودین ؟

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃

درمانگاه تخصصی دندانپزشکی ریحانه رو بهتون پیشنهاد میدم. خانم دکتر ملیحی متخصص اطفال کارشون فوق العاده است.هم در حالت عادی کار انجام میدن و هم برای بچه هایی که ترس دارن با خواب آرام توسط متخصصین بیهوشی کار انجام میشه. با اکثر بیمه ها طرف قرار داد هستند

پسرم به خاطر پوسیدگی شدید دندوناش نیاز به روکش داشت. به توصیه یکی از همکارام بردمش پیش دکتر مارال قربان زاده. نه تنها خیلی دقت و حوصله به کارش داشت، بلکه با رفتار صمیمی و دلگرم‌ کننده‌اش پسرم رو خیلی راحت کرد.