الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه رو تو یه جلسه انجام میده؟ بچتون بدون بیهوشی همکاری نمیکنه؟
اره همه یه جلسه . واسه یه دندون بیهوش نمیکنن هر چی خراب باشه درست میکنه.
نه همکارری نمیکنه دفه اول که رفتیم خیلی خوب بود دهنشو باز کرد و به حرفای دکتر گوش میداد عکس رادیولوژی که گرفتیم ترسید خیلی گریه کرد این دفه اصلا حتی نذاشت دکتر معاینه ش کنه جیغ میزد
درمانگاه تخصصی دندانپزشکی ریحانه رو بهتون پیشنهاد میدم. خانم دکتر ملیحی متخصص اطفال کارشون فوق العاده است.هم در حالت عادی کار انجام میدن و هم برای بچه هایی که ترس دارن با خواب آرام توسط متخصصین بیهوشی کار انجام میشه. با اکثر بیمه ها طرف قرار داد هستند
پسرم به خاطر پوسیدگی شدید دندوناش نیاز به روکش داشت. به توصیه یکی از همکارام بردمش پیش دکتر مارال قربان زاده. نه تنها خیلی دقت و حوصله به کارش داشت، بلکه با رفتار صمیمی و دلگرم کنندهاش پسرم رو خیلی راحت کرد.
عزیزم با اینکه خیلی از دندونپزشک ها هزینه های سنگین می گیرن ولی من با خیال راحت می تونم بگم بهت که تعرفه های دکتر هلن جوانمرد نسبت به کیفیت کارشون خیلی خوبه