2777
2789

امشب دختر خالم پیام داد همه ازت ناراحتن خودتو میگیری با هیچکس رفت و آمد نداری و هزار حرف دیگه 

منم اونقدر گریه کردم اونقدر گریه کردم که چشام باز نمیشد جوابشو بدم فقط گفتم دفعه دیگه که کسیو دیدی یهو اخلاقش تغییر میکنه میره تو خودش از همه فاصله میگیره فقط یک احتمال بده که شاید یک درصد مشکلی داره شاید خیلی تنهاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دوباره زندگیم از اول شروع شد من گفتم دیگه نمیتونم با این آدم زندگی کنم پدرم همه چیزو شنید و گفت پشتت هستم همسرم گفت من دیگه تغییر کردم و واقعا هم رفتارهایی نشون میداد که انگار تغییر کرده ولی به محض اینکه به بابام گفتم انگار میخواد تغییر کنه و بابام هم گفت بهش فرصت بده دقیقا از لحظه ای که پدرم پاشو گذاشت بیرون دوباره شد همون آدم 

این هدفش چیه؟ چرا میخواد منو اذیت کنه؟ بخدا به قرآن کم آوردم دلم میخواد ول کنم برم امروز کلی هتل سرچ کردم کلی از خونه دوستام اومد تو ذهنم که برم گم و گور بشم به والله دیگه نمیتونم چکار کنم بچه ها خسته ام کمکم کنید

اتفاقا کار خوبی میکنی هر چی میخوریم از فامیله

اره والا به خدا فامیلمون انقدد نمک میپاشه که نگوو نپرس همین عمه من هروقت مارو میبینه بایدد ناراحتمون کنه حالا با نیش ویاکنایه ای چیزی بعداا برو خونه بچه هاشووو ببین کسی جرات نداره حرفی نظری بده

به یه ورت بگیر حرفاشو .اصلا واست مهم نباشه بگو با آدمی که نپسندم رفت و آمد ندارم

مشکل از اونا نیست مشکل منم که همسرم افسرده ست دوست نداره با کسی رفت و آمد کنه پسرک در حسرت یک مهمونی مونده خودمم همینطور

اخی عزیزم درکت می کنم فرض کن روحیت خرابه اونا میان زخم می پاشن به نمکت

نمک میپاشن به زخم 🤭

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

گاهی آدم حوصله هیچکسو نداره 

دلش نمیخواد کسیو ببینه باید علت رو برا همه توضیح بده؟؟؟؟؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻