2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو ، کمک

96 بازدید | 5 پست

سلام خانوما چجوری باید ثبت نام کنیم تا توی قرعه کشی شرکت کنیم؟؟ الان من رفتم سایت ایران خودرو به این ادرس فرم پر کردم اما اخرش که باید کد بفرسته نمیفرسته، کلی هم منتظر موندم... میگم نکنه دارم اشتباه ثبت نام میکنم؟

https://esale.ikco.ir/#!/customer/secondRegister

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

سایت لعنتیش خرابه دوروزه خودمو کشتم ثبت نمیشه

عه واقعا ؟؟ پس باید تو همون صفحه منتظر بمونیم انقدر کد رو بزنیم تا بالاخره بفرسته؟؟؟🙄😫 هلاک شدم از بس فرمشو پر کردم 😫

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه واقعا ؟؟ پس باید تو همون صفحه منتظر بمونیم انقدر کد رو بزنیم تا بالاخره بفرسته؟؟؟🙄😫 هلاک شدم از ...

بخدا امروز از ساعت پنج صبح بیدار بودم گفتم حتما سایتش شلوغه اصلا ثبت نمیشه خودرو صفحه ریست میشه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بخدا امروز از ساعت پنج صبح بیدار بودم گفتم حتما سایتش شلوغه اصلا ثبت نمیشه خودرو صفحه ریست میشه

اه اه چه مسخره 😒 همیشه همینجوریه؟؟