2777
2789

خواستم از این تریبون بگم یکی‌از بهترین مردم ها هستید

۲۴ساعت سفر کاری بودم ولی انقدر مهمون نواز انقد مودب  ومتین فکر نمیکردم این مدلی باشن.

چقدرم زیبا بود حالا من دنبال کارام بودم برای تفریح نرفته بودم ولی ریستارت شدم واقعا.

شما فک کن من دنبال سوییت بودم ۱شبه برم توش اشنا هم نداشتم ولی نزاشتن دستمو تو جیبم کنم بردن خونه خودشون و کلی ام پذیرایی و اصن یه ءضعی

عمو اصغر 😐😶

چه خوب ‌‌. فضای سرسبز ، هوای عالیه ، اکسیژن خالص. جان و زندگی دوباره به ادم میده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظت کنه شهر بسیار میزانی داریدددددددددد

ممنون از اين همه تعريف 🥰😍

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖