2777
2789

چند لحظه پیش تو تاپیک خودکشی بودم که گزارش زدن .والا من بخاطر چیزای خوبش اومدم مثلا ختم دسته جمعی یا چیزای ورزشی یا مسائل مثبت متفرقه .اما اینجا بیشتر از چیزای منفی گفته میشه

اما گلم اینجام نگن میترکن گوش شنوا ندارن😔😔

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
واقعیت جامعه ست

در مورد یه سری چیزا اینجا دروغ زیاد میگن مثلا همین خیانت 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اینه که اگه یه تاپیک اموزنده بزنی یا یه سوال بپرسی هیچ کس تو تاپیکت نمیاد و بیشتر چرت و پرت ها ...

کاملا اااا حق بوددددد

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
بهم میخوره میتونی کمتر بیای ولی واقعیت جامعست و برای دردو دل میان  شما مثل من کم بیا کم بخون& ...

مگه من کسیو ناراحت کردم یا منع کردم همش تاپیک چجوری خودکشی کنم چی بخورم ماها هممون تو زندگی مشکلات داریم کم زیاد ولی دیگه طریقه خودکشی کردن رو نمیخوایم یاد بگیریم

چند لحظه پیش تو تاپیک خودکشی بودم که گزارش زدن .والا من بخاطر چیزای خوبش اومدم مثلا ختم دسته جمعی یا ...

آرع  اینجا نگیم میترکیم چقدر جمله آخرت قشنگ و به جا بود 

چقدر تو ی جمله تونستی قشنگ . توصیف کنی 

ماشاالله بهت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مگه من کسیو ناراحت کردم یا منع کردم همش تاپیک چجوری خودکشی کنم چی بخورم ماها هممون تو زندگی مشکلات د ...

آخره خطه  آدمها با هم فرق داره 

کسی ک میرسه آخر خط دنبال خودکشی میرع 

انشالله کسی ب آخر خط زندگیش نرسع 

و آستانه تحملش از درد هاش بیشتر باشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر