2777
2789

اخه چجورییییی

من یک روز درمیون یا دوروز درمیون صبح تا شب خونه بابامم

هفته ای یکبارم لااقل مهمون دارم

شماها مهمون ندارین یا جایی نمیرید

چجوری وقت میکنید اینقد تمیز باشین و خونه رو تمیز نگه دارین🥲

باهرکس مثل خودش👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمون دارم ،اما نه هر روز یا هر هفته 

هر زمان که ظرفی،لباسی و...جابه جا میکنیم همون موقع میذاریم سر جاش 

ظرفی کثیف بشه،همون موقع خودم یا همسرم میشوریم 

اگر چیزی بریزه همون قسمت رو به جای جارو،نپتون میکشم 

جارو رو اخر هفته ها کلی میکشم 

خونه هم نیستیم خیلی،بیشتر اوقات سرکاریم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

قبل اینکه برم‌بیرون باید همه جا تمیز باشه بعد برم 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

من کشو اینام تمیزه................یه مقدار لباسم باید بدم بره.................با وجود یک سگ سعی میکنم مرتب باشه......ننه قربونش پدرسگ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همین الان رو بخوام بگم ، کمد ها و کشو ها و اتاق بچم تمیزکاری میخواد و اصلا حسش رو ندارم پاشم ، کلی لباس ک شسته شدن خشک شدن باید بذارم تو کمدا ک حسش نییس

باهرکس مثل خودش👍

هیچ عین کزت همش سرپان همه چیرو همون لحظه میزارن سرجاش 

هیچ کاریم ب بعدا موکول نمیکنن همون لحظه انجام میدن 

مادرشوهرم اینطوریه 

برعکس من ،من همون لحظه نمیتونم کارامو بکنم 

هر روز کارم اینه جمع کنم همین کلا سرپام بیشتر وقتا به مرتب کردن و شست وشو 

یه آهنگ میزارم میوفتم به جون خونه 

و مهم تر از همه اینکه با ذوق خونمو تمیز کنم 

وقتی وسایل خونتو دوست نداشته باشی یا هی به خودت انرژی منفی بدی خیلی سخت میگذره 

گرتو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم 🍀 داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم ....
همین الان رو بخوام بگم ، کمد ها و کشو ها و اتاق بچم تمیزکاری میخواد و اصلا حسش رو ندارم پاشم ، کلی ل ...

بلند شو آرایشی بکن آهنگی بزار بشین جمعشون کن 😜

گرتو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم 🍀 داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم ....
هر روز کارم اینه جمع کنم همین کلا سرپام بیشتر وقتا به مرتب کردن و شست وشو  یه آهنگ میزارم میوف ...

خونمو خیلی دوس دارم اما کارای اصلی رو انجام میدم زود خسته میشم ، ولی الان کلی ازت انگیزه گرفتم پاشدم برم بیوفتم به جون کمدا

باهرکس مثل خودش👍
خونمو خیلی دوس دارم اما کارای اصلی رو انجام میدم زود خسته میشم ، ولی الان کلی ازت انگیزه گرفتم پاشدم ...

آفرین به بعدش فکر کن که چقدر تمیزیشون بهت حس خوب میده 😍😍😍