2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میشه ی نظر بدین من خیلی اعتماد بنفس ندارم خیلی شدید بعد موهام کمه ولی بد نیس الان قبل اینکه برم حموم موهامو خیلی روغن مالی کردم خیییلی یعنی خیس روغن زیتونه بعد بابام اومد یهو گفت چای چرا کف سرت معلوم تا الان بهم نگفته بود  به نظرتون به خاطر روغن مالی اینو گفته چون تا حالا بهم نگفته بود.لطفا راهکار رشد مو ندید ببخشید الان دارم گریه میکنم مشکل وسواس فکری دارم

شبیه روس ها هستی  فقط میتونم بگم ساچ واووو

چه جالب

انگلیس و روسیه زیاد دور نیستن بهم 

در خا جی بودنش توافق داشتیم

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬
بیکاز به فنا می روم توسط وقیح 

این وقیح چیه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
😄‌ توی سرچ نباشه هم خیلی آشناست دیدمش انگار

امیدوارم چون اگه فیک نباشه امشب خودم رو میکشم 😒💔

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.