2777
2789
عنوان

چطور به نامزدم بگم واسه کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 27 پست
اگه  ازت نظر خواست که برای تولدت چی بگیرم بگو ولی اگه چیزی نپرسید من باشم چیزی نمیگم هر چی خرید ...

آره درسته 👍

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۱۲ سال زندگی کادوی روز زن ی دسته گل نرگس خرید و ی کمپوت گیلاس  (چون مریض بودم و ب زبون اور ...

😅😅

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
من بودم رک‌ میگفتم😂 با عکس فرستادنو اینا فایده ندار تازه خوشحالم میشه حداقل چیزی رو ک دوس داری وا ...

منم حرفمو رک میزنم ها اما خب دو دل هستم

هستید عکس کادوی تولد که خودم برای نامزدم خریدم ببیند

بنظرم اگه میدونی توان مالیش رو داره بهش بگو 

آره عزیزم مهندسه داره 😅 میدونی چرا دو دل هستم اخ برج 9یه دستبند برام خرید 15میلیون خب بعد میگم خب نیست دوباره بهش بگم برو یه گردنبند برام بخر اما به هر حال بهش می فهمونم

بعد ۱۲ سال زندگی کادوی روز زن ی دسته گل نرگس خرید و ی کمپوت گیلاس  (چون مریض بودم و ب زبون اور ...

دلم کمپوت گیلاس خواست 🥲

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
دلت نخواد توش نصفش کرم زده بود  

باچه🥲💔

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
اها پس همون  تولدتم مبارک باشه گلم💐

فدات عزیزممممم