2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 126 پست

اینو خواهرانه بهت میگم با زن گرفتن بابات اوضاع خونه ۳برابر بدتر میشه ببخشید اینو رک میگم  اونموقع مادرت میشه یه روانی که دست ب هرکاری میزنه زن بابات کاری میکنه پدرت حتی نگاتون نکنه خواهرتم افسرده میشه و ب هرکسی رو میاره برای فرار از اوضاع خونه تنها نکته مثبتش اینه پدرتون شاید نیاز جنسیش برطرف بشه!!!

بفکر درمان مادرت باشه مسافرت ببریتش جاهای شاد جلوش برقصید تولد برا خودتون و مادرتون بگیرید روز مادر براش جشن بگیرید شاید بهتر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بتونی جلوی ی فامیل ک میگن ازدواج کن رو بگیری ولی اجازه نده باهاتون باشه... ی خونه ی مجزا داش ...

منم چن ساله همینو میگم میگم بگیره عیبی نداره فقد جلو چشم مامانم نباشه اون زجر میکشه مردم میگن نخیر باید بالا سر شما باشه

انقد تحت فشار گذاشتنم دلم میخاد خودمو بکشم راحت شم از این حس مسئولیت فرار کنم باز میدونم باعث خنده همه میشم چون خانواده سرشناسی هستیم متاسفانه 

ان شاالله بخدا بعضی موقه ها از بابام عصبی میشم میگم انقد مهربونی انقد هرچی گقته چشم گفتی اینطور شده ...

ببین شما پدرت میگی مهربونه شاید بابات یه کارهایی تو خلوت کرده که مادرت افسرده شده یا دورادور اذیتش کرده تو جوانی ها  

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
هم ظلمه ب مادرت هم پدرت واقعا نیاز ب زن داره ...من مادرم مریض شد بابام زن گرفت اول هاش ناراحت بودم ب ...

مورد شما از نوادر روزگاره خواهر برو سجده شکر کن ودیگه جایی نگو ماشاا... 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
الان مامان نداری مطمن باش زن بابا بیاد دیگه بابا ام نداری خوددانی....فکر درمان‌مامانت باش بگو ب خودت ...

وای تازه اگه بچه دار بشه ک بدبخت میشم خاهرمم از چشم بابام میندازه این چ بدبختیی بود گرفتارش شدم خدا واسه دشمنانمم این روزارو نیاره

من پدرم 5ساله خونه نشین همین افسردگی و.. عصبی.. هزارجور دکتر هم بردیم ولی نشد ک بشه درسته پدره ولی الان ارزوی مرگ دارم واسش چون خیلی سخته خیلی با یه دیونه زندگی کردم زندگی ادمای اطرافشم خراب میشه. وقتی ک انجام میدی تلاش میکنی نمیشه واقعا دیگ باید رهاش کنی

ان شاالله بخدا بعضی موقه ها از بابام عصبی میشم میگم انقد مهربونی انقد هرچی گقته چشم گفتی اینطور شده ...

خوشحالم که گفتید در زمینه افسردگی و این مسائل حالشون بهتره و خوب شدن در زمینه پدرتون هم لطفا اجازه‌ی دخالت به دیگران ندید . فردا پس فردا دودش تو چشم خودتون میره بعد اون وقت فامیلی هست آیا که بیاد دلسوزی کنه برام آدم؟ نه نیستش همه تا وقتی به سودشون یه حرفی میزنن چیزی بشه بعدا میگن‌خودتون کردید ولی مادرتون هم گناه داره به قول یکی از دوستان خاطرات گذشته رو مرور کنید خانوادگی بیشتر وقت بگذرونید ؛ سینما و رستوران و کافه و پیاده روی تنهایی با پدرتون عصر ها و هم صحبتی باهم خیلی موثره در روحیه و افکار.