2777
2789

اکثرن خودم ترک میکنم حالا به دلایلی کاملا معقولانه

ولی خب گاهی واقعا از دلتنگی پار.ه میشم خودم میرم ولی وقتی قهوه ای میشم دفعه بعدی دگ نمیرم😐💔😂

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر... دلتنگ نشدم چون خودم گذاشتمش کنار 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

اره بابا برمیگشتن من اگه کسی بره اززندگیم فقط دورروز اول بعد دوروز میشم مث قبل 

شوهرمم قبل ازدواج دوست بودیم ولم کرد برگشت خودش ولی الان اگه بره دیونه میشم اخه بچه دارم دلم نمیاد بچم یه جورایی یتیم بشه

من برنمیگردم اونم فعلن برنگشته استوریمو دید دوشب پیش ک گذاشتم پیجمم تابلوعه ک رلشم اما انفالو نکر ...

مطمئن باش برمیگرده

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه