2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

81 بازدید | 18 پست

من ی مدت با ی پسر ب شدت سمی دوست بودم و خیلی آزارم داد با رفیق بازی با مشروب گل همه کاره بود ...

الان هشت ماهی میشه تموم شده و از همه نظر برای من بهتر شده اما خیلی عصبی شدم و زود از کوره در میرم هروز با مامانم دعوا داریم همین ی چیزی میگه ناراحت میشم ..

از لحاظ روحی خیلی ضعیف شدم راه حلی کتابی نصیحتی چیزی برام دارید ؟

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال منو داری ک🥲

یمدت درس می‌خوندم کلا فاصله گرفتم 

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...
حال منو داری ک🥲

حالا من عاشق یکیم ک نباید بشم 

ترنس بود ولی الان بخاطر شرایط مجبوره تلقین کنه ک دختره و مجبورم حسم و بکشم 🙃رفیقمه ولی هنوزم دوسش دارم سعی میکنم اهمیت ندم بهش و متوجه شده دوست نداره برم ولی هم من هم اون مجبوریم دلم خیلی تنگ شده براش ولی ....

یه حسیه هیچوقت ب هیچ کسی نداشتم و ندارم برام یبار تکرار شده 

سلام عزیزم خودت رو سرگرم کن این قدرم عصبی نشو زود چون همش خودت داری ضربشو میخوری سعی کن کتاب بخون ...

پسرا ک همیشه هستن ب درک برن همشون ....اضلا خیلی راضیم ک تموم شده انقد تلاش کردم تا تموم شد 

ولی الان احتیاج ب ی حال خوب کتاب خوب دارم عزیزم 🥺

حالا من عاشق یکیم ک نباید بشم  ترنس بود ولی الان بخاطر شرایط مجبوره تلقین کنه ک دختره و مجبورم ...

عزیزم 🥺🥺🥺امیدوارم حالت زودی خوب بشه بخندی از ته دل 

پسرا ک همیشه هستن ب درک برن همشون ....اضلا خیلی راضیم ک تموم شده انقد تلاش کردم تا تموم شد  ول ...

هرچیزی ک یادت میاره اونو حذف کن 💖مواظب باش دوباره حست درگیر نشه ،درکت میکنم مثل منی ولی باید جوری تلاش کنی از این وضعیت دربیای درستو بخون ولی انگار تفریح میکنی قصدت درس خوندن باشه هیچی از درس نمیفهمی 

در نهایت حال دلت مهم تلاش کن درسته ولی غمگین نباش 

میدونی خیلی دوسش دارم 🥺خودم فقط گول میزنم ک فراموشس کردم ولی میدونم عاشقشم 

با اینکه هیچوقت بهش نمیرسم 

هرچیزی ک یادت میاره اونو حذف کن 💖مواظب باش دوباره حست درگیر نشه ،درکت میکنم مثل منی ولی باید جوری ت ...

حتما شروع میکنم یکم دیگ زمان بگذره ب خودم بیام 

دیروز ک بهش گفتم میخوام برا همیشه برم حتی برا اولین بار بود خیلی سرد جوابشو دادم ولی اون مهربونه خیلی حتی خودش حسشو گفت ک یسال عاشقم بود ولی بخاطر این شرایط حسشو کشته

میدونی خیلی دوسش دارم 🥺خودم فقط گول میزنم ک فراموشس کردم ولی میدونم عاشقشم  با اینکه هیچوقت ب ...

منم با وجود اون همه بدی دوسش دارم میگم فراموش کردم ولی تا از اونجاهایی ک با هم می‌رفتیم یا غذا یا آهنگ هرچی اشک تو چشمام اشک جمع میشه و بدترین چیزی ک هست اینکه توی ی محله زندگی میکنیم ب فاصله ی خیابون 

دیروز ک بهش گفتم میخوام برا همیشه برم حتی برا اولین بار بود خیلی سرد جوابشو دادم ولی اون مهربونه خیل ...

عزیزم 🥺 برا اونم خیلی سخته قطعا