2777
2789

سلام خانمها

پسرم امسال پیش دبستانی میره،اوایل خیییلی ذوق داشت یعنی جوری بود ک واسه رفتن لحظه شماری میکرد

تقریبا ی ماه پیش نون خامه ای برده بود مهد ک متاسفانه بالا آورد،بعد از اون هم ب مدت ی ماه ک میگذره هفته ای یکی دو روز نمیره چون هوا آلوده س

حالا پسرم ب زور میره مهد هر وقت میره از استرس بالا میره😥

کلا تایم ظهر هم هستش،این ی ماه دو لقمه صبحانه میخوره ک تا میره مهد بعد از ۵ دقیقه بالاش میاره و ناهارم ک کلا نمیخوره

بردمش دکتر گفت بخاطر استرس هستش چون دوس نداره بره

تو رو خدا هر کی تجربه چنین چیزی رو داشته راهنماییم کنه🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از هم کلاسی های پسرم این جوریه بهتره تا مدرسه نرفته ببریش مشاوره 

پسرم کلاس سومه 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

یه ایرادی هست توی مهد یه چیزی هست که بچه اینطور استرسی شده و بالا میاره از یه چیزی دلزده شده 

برو مهد با مدیر و معلمش صحبت کن اگه دیدی چرت و پرت میگن بچتو از اونجا در بیار 

با خودشم میتونی صحبت کنی شاید بهت بگه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

کاش نذارید بره گناه داره اینجوری عذاب می‌کشه فعلا به فکر درمان باشید  

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید
یه ایرادی هست توی مهد یه چیزی هست که بچه اینطور استرسی شده و بالا میاره از یه چیزی دلزده شده  ...

فقط میگه دلم واسه مامانم تنگ میشه

چون این ماهه کلا ۱۰ روز بیشتر نرفته بخاطر آلودگی

میگه آره ولی مربیش میگه نیای داخل بهتره منم الکی بهش میگم داخل حیاطم تا تعطیل کنی

چرا نری

توی کلاس پسر منم یکی از بچه ها تا ۲ ماه گریه میکرد

مربی گفت به مامانش بیا سرکلاس بشین درست میشه

بعد چندوقت درست شد و الان خودش با ذوق میاد سرکلاس میشیه

بچه ک نباید انقد استرس بکشه

(    )
فقط میگه دلم واسه مامانم تنگ میشه چون این ماهه کلا ۱۰ روز بیشتر نرفته بخاطر آلودگی

دقیقا حرف پسر منو میزنه من دیشب با مشاور انلاین صحبت کردم چنتا راهکار داد بهم میخوای بهت بگم؟

پسر منم دو هفته رفت با زحمت وابستگیشو کم کردم دیکه میگفت برو خونه از شنبه گریه میکنه میگه نمیرم میکم ...

من مشکلی با نق نقاش ندارم چون خودم حوصله ب خرج میدم

ولی استرس ک میگیره بالا میاره این عذابم میده