2821
2789
عنوان

خانمای وارد به تلگرام بیان لطفا

355 بازدید | 40 پست

سلام

من از طریق تلگرام شوهرم فهمیدم با زنی چت میکنه بعد تونستم سیمکارت رو از شوهرم بگیرم و با اون زن حرف زدم 

سیمکارت شوهرمو تو گوشیم گذاشتم و وارد اکانت تلگرامش شدم

چندتا چیزو نمیفهمم

اول اینکه من پاک شدن خودکار چت رو غیرفعال کردم ولی هر یک دقیقه حدودا کل چت ها پاک میشد و کاربری اون زن هم پاک میشد واسم و من توسرچ تلگرام چون سرچش کرده بودم میتونستم بازش کنم و بازم حرف بزنم بطوری که اون زن شاکی شد چرا اینقدر پیاما رو پاک میکنم

اخرش متوجه شد من شوهرم نیستم یکم تهدید کرد و لست سینش لانگ تایم شد

و اخرشم یه چیز عجیب که اکانت شوهرم کاملااااا پاک شد بطوری که باز اومدم واردش بشم چیزی به اسم اکانتش نبود و باید یه اکانت جدید میساختم

این اتفاقا عادی هستن؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اکانت تلگرام میشه دست چن نفر باسه همزمان شوهرتم تو گوشیش اکانتو داشته پیامارو با گوشی خودش پاک کرده ...

گوشیش خاموش بود همون موقع بش زنگ زدم سیمکارت نداشته نت هم همینطور، میشه بازم حذف کرده باشه؟ 

گوشیش خاموش بود همون موقع بش زنگ زدم سیمکارت نداشته نت هم همینطور، میشه بازم حذف کرده باشه؟ 

عزیزم یه سیم کارت دیگه داره قطعا 

یا رو لپ تاپ یا کامپیوتر اکانت تلگرامشو داره

سیمکارتش دست من بود کدی برای حذف برای من نیومد

برای حذف ک کد نمیخاد 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز