2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر اینجوریه که .....😔💔

4322 بازدید | 33 پست

دوستاتو از دست میدی، چون نمیتونی باهاشون وقت بگذرونی،

ازدواج موفق نداری، چون نه آدمای زیادی میبینی، نه رفت‌وآمدی هست که درست بشناسی،

شغل خوبی نمیتونی داشته باشی، چون محدودیت باعث میشه مهارت خاصی نداشته باشی؛

کل زندگیت رفت، چون نخواستن زندگی کنی :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سر کوچه میری همه دم در وایسادن😑😒 منکه دیگه اهمیت نمیدم میرم بیرون حالا بگردن دنبالم.  هروقت کارم تموم شد میام خونه

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

خانواده های سخت گیر خودشون باعث آسیب به بچه هاشون میشن ولی فکرمیکنن بقیه آسیب میزسونن برای همین با اینکارااحساس میکنن از بچهاشون دارن محافظت میکنن!

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

انقدر نگید کنکور مهم نیست و مهم نیست

برای یه دختر از یه خانواده‌ی سنتی و کنترلگر، دانشگاه معدود موقعیتیه که بتونه وارد اجتماع بشه و مسیر استقلالش رو شروع کنه. رتبه‌ی خوب آوردن هم براش مهمه که بتونه دانشگاه دولتی رایگان درس بخونه، که وابسته‌ی مالی نباشه همچنان به خانواده.

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!!