2777
2789

سلام مامانا خسته شدم از دخترم.نمیدونم چکار کنم ک دیگه بخودش تو خواب جیش نکنه .الان مادر شوهرم میگه زود بیدارش کنم.ولی خب این نمی‌دونم کی جیش می‌کنه.مثلا شش صبح 

امروز دیدم جیش کرده بخودش چون پتو درآورده بود از رو خودش😔کارش نداشتم ک بخابه.تا ده صبح باهم بیدار شدیم 

وقتی شب پرتقال یا آبمیوه میخوره حتما صبح میبینیم جیش کرده بخودش 🙁

دخترم چیزای گرم نمی‌خوره مثل شیره یا عسل ک بدنش گرم بشه 

خواهرم میگه شاید برا اینه 

کسی تجربه داره؟ چکار کنم ک خوب بشه؟ روغن مالی شکم خوبه؟🥲😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یبار قبل خواب ببرش جیش

یکبارم ساعت سه چهار صب ببرش دیگه جاشو خیس نمیکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من تا ۸ سالگی همین بودم البته جو بد خونه بی تاثیر نبود.صبحام از ترس تشکم چپه میکردم تا بیدار شدن مامان بابام یواشکی گریه میکردم تا صبح که یه وقت میذیدن دعوا شروع میشد

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

فهمیدی به منم بگو مال من عید میشه ۵ سالش ..پسره ..البته شبایی که مایعات نمیدم بهش با بهتره .. و اگه زیرش پلاستیک میندازی جم کن نزار خاطرش جمع بشه ...و شبایی که پسرمو میگم اگه جاتو خیس کنی فردا تلویزیون یا مثلا چیزی که دوست داره تعطیله سعی خودشو میکنه بیدار شه .. ممکنه اولشو ول کنه ولی بیدار میشه بقیشو میره دسشویی

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

عزیزم به هیچ عنوان آب میوه و آب و مایعات و همچنین هندونه و نارنگی از عصر به بعد بهش نده ...آب میوه میدید انتظار داری جیش نکنه؟

چهار سالگی بچه بسیار خوابش عمیقه

شب ادراری از خواب عمیق هست ...پس مایعات رو کم کن

و سه ساعت که از خوابش گذشت بیدارش کن بره دستشویی

چند شب اینکارو کن شرطی میشه خودش شبای دیگه پا میشه برا دستشویی

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بهش سردیجات نده . از غروب دیگه بهش آبمیوه و چای و شیر نده 

شب قبل از خواب ببرش دسشویی یک بار هم ساعت ۳ بلندش کن بره دسشویی اینجوری کم کم بدنش عادت میکنه که اون ساعت بیدار شه تا بره دسشویی. 

از نظر عفونت ادراری هم ببرش دکتر ازمایش بده 

من تا ۸ سالگی همین بودم البته جو بد خونه بی تاثیر نبود.صبحام از ترس تشکم چپه میکردم تا بیدار شدن مام ...

آره بابا خوب میشن نباید همه بفهمن که بخوان به بچه سرکوفت بدن یا بچه رو دعوا کنن!

من پسرم ۴ سال و۴ ماهشه شبا احتیاط پوشک میکنم. هیچکس هم نمیدونه جز خودمون  چرا خبر دار کردی بق ...

چون من طبقه بالا خونه مادر شوهرم هستم .

فقط میاد میگه چرا جیش کرد.؟بعدم صدام و نمیشنوه.منم فقط میگم بچه ها همه اینطورن.انکار خودش بچه نداشته عجب.

کاری ندارم...راه حل مهمه

شب ادراری چندتا دلیل داره یکی اینکه ترسیده از چیزی .

میتونید با قرص کنترل کنید شب ها از ساعت هفت به بعد بهش نوشیدنی ندید شایدم عملکرد مثتانش طول میکشه تا اوکی بشه من یکی از اشناهامون تا یازده سالگی شب ادراری داشت درست میشه 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بابا خوب میشن نباید همه بفهمن که بخوان به بچه سرکوفت بدن یا بچه رو دعوا کنن!

داداشمم مثل خودم بود شبی که دعواش میکردن خودش خیس میکرد.روحیه خیلی تاثیر داره

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣