2777
2789

سلام دوستان خبرندارین امروز چکارکردنامه نوشته بود براشوهرش ورفته بود خونه بابا؟

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

با اجازه اسی عزیز

بچه ها لطفا میشه تاپیک چالش عکسمو و بعدی شو گزارش بزنین ترو خدا

هرکی گزارش زد لایک کنه براش صلوات بفرستم ممنون مهربونا

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من یه لحظه تاپیک جدیدو دیدم اینو نه نوشته بود دارم با داداش و زن داداشم میرم پیش شوهرم البته جریان خیانتشو فکر کنم نخوندم فقط همین تاپیکشو دیدم باز نمیدونم

سلام عزیزم من یه لحظه تاپیک جدیدو دیدم اینو نه نوشته بود دارم با داداش و زن داداشم میرم پیش شوهرم ال ...

کلشوبخون بعدتعقیب شوهر میبینه رفت داخل خونه دختره دیگه برادرش برش میگردونه خونه وسیلاشوجم میکنه ی نامه براشوهرش میزاره میره خونه باباش 

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن
کلشوبخون بعدتعقیب شوهر میبینه رفت داخل خونه دختره دیگه برادرش برش میگردونه خونه وسیلاشوجم میکنه ی نا ...

اخه مگ نگفت من خونم برادرم دنبالش برادرم میگه ی دختر سوار کرده اگ خودش با برادرش بود چرا گفت بزادرم میگ ی دختر سوار ماشینش شده

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
اخه مگ نگفت من خونم برادرم دنبالش برادرم میگه ی دختر سوار کرده اگ خودش با برادرش بود چرا گفت بزادرم ...

خودش رفت دید شوهرش یه دختر و سوار کرده برگشتن خونه خودش لباس هاش و وسایلشو جمع کرد و یه نامه ررا شوهرش گذاشت و رفت خونه باباش 

بعد داداشه رفته همونجا که شوهر اسی با اون دختره رفته توش منتظر مونده دیده بقیه اش رو