ورزش،خواب منظم ،زیر نظر دکتر باش ،متفورمین خوبه زود نتبجه میگیری اصلا چاق نشو مخصوصا از ناحیه شکم
عزمزمه دکتر به منم متفورمین داد دیروز ،انقد اعصابم خراب شد نتونستم درست ازش بپرسم ،با متفورمین سر موعدم پریود میشم ؟؟ انقدر عقب میندازم اعصابم خراب میشه،بعد میخوام هر روز بخورم اقدامم میخوام بکنم ،جنین تشکیل بشه مضر نیست این داره یه ماه میخوام هر روز بخورم ،لطفا هر کی میدونه جوابمو بده خدا خیرش بده
استاتر عزیز تو اینستا پیج فلورا تاجیکی رو فالو کن همه با دستوراتش باردار شدن چند تا چیز که یادمه حذف قند و شکر مصنوعی ، روزی نیم ساعت پیاده روی و ماساژ شکم با روغن سیاه دانه، تنفس شکمی، خوردن جوانه گندم و ماش ، مغزها به خصوص بادام، و تنظیم خواب شبانه که مهم بود میگفت خیال کنید تو صد سال قبل زندگی میکنید مواد شیمیایی رو نخورید اصلاح سبک زندگی هست روششون حتما لایو هاشون که ذخیره کردن رو گوش کنید واقعا تاثیر گذاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.