2777
2789
عنوان

کسانی ک تنبلی تخمدان دارند بیاند

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 18 پست
ورزش،خواب منظم ،زیر نظر دکتر باش ،متفورمین خوبه زود نتبجه میگیری اصلا چاق نشو مخصوصا از ناحیه شکم

عزمزمه دکتر به منم متفورمین داد دیروز ،انقد اعصابم خراب شد نتونستم درست ازش بپرسم ،با متفورمین سر موعدم پریود میشم ؟؟ انقدر عقب میندازم اعصابم خراب میشه،بعد میخوام هر روز بخورم اقدامم میخوام بکنم ،جنین تشکیل بشه مضر نیست این داره یه ماه میخوام هر روز بخورم ،لطفا هر کی میدونه جوابمو بده خدا خیرش بده

استاتر عزیز تو اینستا پیج فلورا تاجیکی رو فالو کن همه با دستوراتش باردار شدن  چند تا چیز که یادمه حذف قند و شکر مصنوعی ، روزی نیم ساعت پیاده روی  و ماساژ شکم با روغن سیاه دانه، تنفس شکمی، خوردن جوانه گندم و ماش ، مغزها به خصوص بادام،‌ و تنظیم خواب شبانه که مهم بود می‌گفت خیال کنید تو صد سال قبل زندگی میکنید مواد شیمیایی رو نخورید اصلاح سبک زندگی هست روششون  حتما لایو هاشون که ذخیره کردن رو گوش کنید واقعا تاثیر گذاره 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه دکتر به منم متفورمین داد دیروز ،انقد اعصابم خراب شد نتونستم درست ازش بپرسم ،با متفورمین سر مو ...

یه مدت بخور ،،با متخصص صحبت کن حتی برای نظم پریودت از اتیسترون و امپول پروژسترون میتونی 4 یا5ماه استفاده کنی حتما نتیجه خواهی گرفت

اقدام به بارداری (اصلاح مزاج و اصلاح سبک )

بسم الله الرحمن الرحیم

🤲رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ🤲

برای سلامتی وظهورآقا امام زمان(عج)صلوات ❤️

💫نذر مطالب هدیه به  شهیدروح الله عجمیان💫

https://eitaa.com/eslahesabk