2777
2789
عنوان

دلم یه دوست میخوادکه باهاش دردودل کنم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 50 پست
من امروز صبح زندگیم نابود شد من چی بگم هیچکس ندارم حرف بزنم    

تو هم بگو عزیزم

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄

بخاطر اون موضوع شوهرم یه مهلت داده ختی رفته به خانوادم گفته،ازاین مردای خیلی غیرتی ومتعصب الانم همش میگه من خیلیا رو میکشم یعنی هرروز خواب مرگ ودرانتظار یه فاجعه بزرگم 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز صبح با همسرم دعوام شد برگشت گفت تو ج ن خرابی برو بده به همه دیگه نمی خوامت برو    

بگو من زنتم کسی به ناموسش اینجور نمیگه،ولش کن خواهر هبچی نگو محلش نزار خودش پی ببره به حرفش

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
بخاطر اون موضوع شوهرم یه مهلت داده ختی رفته به خانوادم گفته،ازاین مردای خیلی غیرتی ومتعصب الانم همش ...

ببین گلم نباید به چیزهای منفی فکر کنی چیزی که اتفاق نیافتاده با همین چیزهای منفی به وجود میاد،

میگن خیلی چیزهای که ازش میترسیم و ازش فراریم و باعث حال بدمون میشه حتی قراره نیست تو زندگیمون اتفاق بیفته! ذهنت رو آروم کن مدیتیشن کن به چیزهای مثبت فکر کن و درباره چیزهای مثبت حرف بزن همچی دست توئه!🙏

وقتی ذهنت رو آروم کنی میتونی صدای خدا رو بشنوی   
بگو من زنتم کسی به ناموسش اینجور نمیگه،ولش کن خواهر هبچی نگو محلش نزار خودش پی ببره به حرفش

قلبم شکست من اصلا تنها بیرون نمیرم درسته بی حجابم ولی تا حالا به هیچکسی نگاه نکردم میرم بیرون همه بهم می خوان شماره بدن من سرمو بالا نمی کنم .سرم تو گوشی ولی هر وقت بخواد میدم نگاه کنه هیچی ندارم بعغض خفم کرد 

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 
عزیزم 🥺🥺قربون شکل ماهت برم گریه نکن حتما عصبی بوده یه چی گفته 

منم عصبی داغون میشم کسی  کسی رو بخواد حتی رو به مرگم این حرفو نمیزنه اصلا نابود شدم هیچیم ندارم که برم

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 
قلبم شکست من اصلا تنها بیرون نمیرم درسته بی حجابم ولی تا حالا به هیچکسی نگاه نکردم میرم بیرون همه به ...

مبدونم سخته عزیزم،ولی میگذره همش❤قوی باش