2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم . روز مادر مبارک باش و خدا همه مادران از این دنیا رفته رو رحمت کنه . 

شما روماتیسم داشتبن درس شدین؟ من زانوهام ورم کرده و ارنجام بدجور درد میکنه و صورتمم پف کرده خیلی نگرانم ورماتون درس شده ؟

سلام عزیزم . روز مادر مبارک باش و خدا همه مادران از این دنیا رفته رو رحمت کنه .  شما روماتیسم ...

سلام ممنون گلم همچتین روز مادر برای خودتون هم مبارک شده. ۵ ساله دارو مصرف میکنم بله خوبم ولی نمیتونم داروهارو کنار بذارم باید زیر نظر متخصص روماتولوژی باشین حتما

سلام ممنون گلم همچتین روز مادر برای خودتون هم مبارک شده. ۵ ساله دارو مصرف میکنم بله خوبم ولی نمیتونم ...

من مجردم 😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلی ناراحت 

دعا کن درس شم . کاش متاهل بودم و سروسامون گرفته بودم 😣خیلی نگرانم . ورمای شما درس شده؟ من بدنم کلا ورم کرده . دعا کنین ک درس شم خیلی ناراحتم .

من مجردم 😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلی ناراحت  دعا کن درس شم . کاش متاهل بودم و سروسامون گرفته بود ...

عزیزم روماتیسم چیز خیلی عجیبی نیست حتما برین پیش متخصص روماتولوژی شهرتون تا بررسی کنه منم اولاش ورمام شدید بود جوری ک کفش نمیتونستم بپوشم.ولی با شروع درمان کم کم خوبشدم الان کاملا عادی هستم فقط روزی یکی دوتا قرص میخورم با گریه چیزی درست نمیشه

عزیزم روماتیسم چیز خیلی عجیبی نیست حتما برین پیش متخصص روماتولوژی شهرتون تا بررسی کنه منم اولاش ورما ...

😔😔😔ینی ورمات درس شده؟ زانوهام خیلی ورم کرده خفه میشم نگا کردنی . حالم بده خیلی بد من هنوز مجردم نمیدونم ایندم چی میشه .