2777
2789
عنوان

رانندگی تو برف

732 بازدید | 18 پست

خواهشا راهنمایی کنید.ما چن ماهه ماشین خریدیم و شوهرم تا حالا تو جاده ی برفی رانندگی نکرده حالا شرایطی پیش اومده ک باید از شهرستان ک داره برف میاد بریم اصفهان بنظرتون خطر داره،رانندگی تو برف سخته؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجیر چرخ نداری؟ 

ن نداریم .

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها خیلی ناراحتن ک رفتنمون کنسل شده شوهرم میگ تا ظهر بهتر میشه وضعیت جاده نمیدونم چکار کنم.

ن نداریم .

داشتن‌زنجیر چرخ واجبه

اگه تو جاده برف بباره و پلیس ببینه زنجیر چرخ ندارید جلوتونو میگیره

یا بخرید یا فعلا از کسی قرض کنید

آیت الکرسی بخونید. سفرتون بی خطر

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
بچه ها خیلی ناراحتن ک رفتنمون کنسل شده شوهرم میگ تا ظهر بهتر میشه وضعیت جاده نمیدونم چکار کنم.

شاید خیری درش بوده. ناراحت نشو دوست عزیز. به خدا اعتماد کن

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
داشتن‌زنجیر چرخ واجبه اگه تو جاده برف بباره و پلیس ببینه زنجیر چرخ ندارید جلوتونو میگیره یا بخرید ...

ممنون گلم .التماس دعا🌹❤

باید خیلی آروم و با احتیاط بری.شیشه شور ماشین رو هم پر کن ماشینا رد میشن شیشه ها کثیف میشه مرتب باید شیشه رو تمیز کنی.زنجیر چرخ آب و پتو هم تو ماشین داشته باش.اگه لازم شد زنجیر رو ببندین.اگه زیاد با زنجیر برین ماشین داغون میشه.باک رو هم پر نگه دار

کاربر آقا.گذشت زمان خیلی از حقایق رو روشن می‌کنه.

شاید خیری درش بوده. ناراحت نشو دوست عزیز. به خدا اعتماد کن

توکل بخدا

باید خیلی آروم و با احتیاط بری.شیشه شور ماشین رو هم پر کن ماشینا رد میشن شیشه ها کثیف میشه مرتب باید ...

زنجیر نداریم اصلا.بنظرتون نمیشه بدون زنجیر؟

رانندگی تو برف تجربه بالایی میخواد.  مهارت میخواد. 

خواهشا جایی نرید تا هوا اوکی شه. 

ما اذرماه از مشهد میومدیم،  از شهر که دراومدیم، برف شروع کرد،  جلوتر تو ارتفاعات، قبل از بینالود، یخ بندون شده بود چیییییی. 

اونقدر تصادف میشد.  الکی الکی ماشین ها سر میخوردن و میخوردن به همدیگه.  

راه یه تیکه باز شد،  همه از وسط میومدن.  یه ال نود سرعت گرفت از لاین بغل رفت. سر خورد،  چرخید و از جلو خورد به گارد کنار جاده. 

با سلام صلوات و کلی استرس اونجا رو گذروندیم. 

حالا هم پدرشوهرم تجربه بالایی داره تو این شرایط و تو رانندگی هم همسرم که 12سال بیشتر رانندگی میکنه. 

بااین حال جفت شونم استرس داشتن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401