2777
2789
عنوان

دخترمممم!!

193 بازدید | 13 پست

دخترم ۲ سال و ۷ ماهشه کاملااااا حرف میزنم 

یکی دوتا شعر کوتاه بلده 

هر حرفی و کاری بگم انجام میده 

ولی علاقه ای به نوشتن و نقاشی اینا ندارع 

همه حیوون ها رو می‌شناسه خیییییلییی از بازی هارو بلده (مسابقه ای) 

به نظرتون عادیه ؟ یا خوبه؟ 

جایی ثبت نامش کنم؟؟ 

ایندش خیلی برام مهمه می‌خوام حتما آدم موفقی باشه 

و اینکه آهنگ هارو خوب یاد میگیره نسبت به سنش

اول که ماشالله 

دوم چه عالی حتما جای درست ثبت نامش کنین

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کجا ممکنه گوش نده برای همین استرس دارم  خیلی زرنگه ها ولی خب آروم نیست

خب با آزمون خطا این چیزا بدست میاد کلاس موسیقی مهد های پیشرفته ای جایی که رنگارنگ باشه و به بچه خوش بگذره چندتا تئاتر مفید جذاااب کودک ببرینش 

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍