2777
2789

لطفا کمک کنید پسرم امروز چند بار بالا اورد الانم تب کرده ، چون چند وقت قبل بستری بوده الان نگرانم که مربوط به اون نباشه ، اگه بدونم ویروسه جدیده خیالم راحت میشه 😭

من دخترم پونزده. وز پیش اول تب کرد سه روز به. تا روز ششم خوب بود روز ششم استفراغ سد و اسهال. تا چهار روز بعد دارو هم فقط تقویتی دکتر داده رود. و پدی لاکت برا اسهالش. بهدش خوب شد. الان دوباره چند روز پیش تب کرد الان باز دارو میخوره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم پونزده. وز پیش اول تب کرد سه روز به. تا روز ششم خوب بود روز ششم استفراغ سد و اسهال. تا چهار ...

من که به خدا خسته شدم چرا امسال این مریضی ها تموم نمیشه آخه ؟ مردم از استرس به خدا 

من که به خدا خسته شدم چرا امسال این مریضی ها تموم نمیشه آخه ؟ مردم از استرس به خدا 

بچه منم امسال خیلی مریض شد هر بارم تب کرد. البته من بچم هر بار مریض شده دندون در می اورده. گمونم موقع دندون در اوردن بدنش ضعیف میشه 

بچه منم امسال خیلی مریض شد هر بارم تب کرد. البته من بچم هر بار مریض شده دندون در می اورده. گمونم موق ...

عزیزم ایشالا از این به بعد اصلا مریض نشه ، پسر من آنفولانزا گرفت یه هفته بستری شد ، دیگه استرس دارم از هر چی ویروس و مریضی میترسم 

عزیزم علایمش چی بود ؟ یعنی ویروس جدید هست ؟ اسهال و استفراغ ؟ 

اولین بار که گرفت از ساعت 5صبح تا 1ظهر اسهال رفت و 3بار استفراغ بعد استراحت کرد خوب سد. 

2روز بعدش تب شدید گرفت. 

یه هفته بعدش دوباره اون ویروس رو کرفت ولی این خیلی شدید همش زیر سرم بود 2بار در روز  تو سرمش کلی ویتامین و آمپول استفراغ و اسهال زدن 1 روز کامل حالش خراب بود

عزیزم ممنون که جواب دادی ایشالا که هیچ وقت مریض نشه پسر گلت 

ممنون گلم خیلی مواظب باش بغیر این ویروس کرونای جدید هم اومد تا جایی که امکان داره بچت رو نبر بیرون. 

اگه میبری ماسک بزن حتما دستهاشم الکل بزن اگه سمت بینی یا دهانش میبره. 

ممنون گلم خیلی مواظب باش بغیر این ویروس کرونای جدید هم اومد تا جایی که امکان داره بچت رو نبر بیرون.& ...

بابا این مدرسه امسال پدرمو دراورد به خدا هیچ جا نمیرم الان فقط دو روز رفت مدرسه هفته پیش که کلا تعطیل بود وقتی هم بازه پسر من خیلی کم میره ، حالا دو روز رفت بازم مریض شد 

بابا این مدرسه امسال پدرمو دراورد به خدا هیچ جا نمیرم الان فقط دو روز رفت مدرسه هفته پیش که کلا تعطی ...

پسر من پیش دبستانی رفت در عرض 1ماه 4بار نریض شد به اندازه کافی ضعیف هم هست غذا هم هیچی نمیخوره یعنی بچم آب شد من فقط گوله گوله اشک میریختم. 

الان از ترسم پسرمو 2ماه نبردم مدرسه

پسر منم پیش هست امسال به خدا دلم نمیخواد دیگه بره مدرسه اصلا 

آره به قرآن شوهرم و مادرشوهرم و برادرشوهرمو پدر و مادر خودم گفتن حق نداری ببریش😅

انقدر پسرمو دوست دارن. 

خدا پسر گلت و حفظ کنه لعنت به هر چی مریضیه

من فقط به پسرم نیگفتم دردت به جونم من 10روز مریض بشم تو یه دقیقه مریض نباشی. 

با اون حال خرابش میگفت گریه نکن مامان من حالم خوبه

دستهای منو گرفته بود میبوسید😭