2777
2789
عنوان

تغییر شغل 😳😳😳

446 بازدید | 32 پست

سلام .بچه ها من خیاط حرفه ای هستم 

شش یا هفت ساله دارم کار میکنم .حرفه ای حرفه ای شدم و تمام امکانات هم دارم .همه چرخام صنعتی هست .

ولی خیاطی همش زحمت و درد سره 

ب سرم زده برم یکی از شاخه های ارایشگری 

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ 

برم لیفت و لمینت مژه و ابرو و کاشت مژه یاد بگیرم 

یا کراتینه مو 

میشه راهنماییم کنید😬🥰😘

خدایا شکرت

تو این آشفته بازار و وضع بد اقتصاد از این شاخه به اون شاخه رفتن کار پر ریسکی هست

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب که حرفه ای شدید

اره دوختن ک قیول کردن تکی دردسر داره واقعا

میتونید چند تا چرخ دیگه بگیرید و چند نفر رو استخدام کنید

بعد از تولیدی ها لباس برش خورده بگیرید و اونا بدوزن زیر نظر شما

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
تو این آشفته بازار و وضع بد اقتصاد از این شاخه به اون شاخه رفتن کار پر ریسکی هست

بخدا زحمت خیاطی خیلییی زیاده بعد زورشون میاد پول بدن .باز هی الکی ایراد میگیرن اعصاب ادم خورد میشه .ارایشگری سریع پول میدن .چونه هم نداریم 

خدایا شکرت

کار با مواد سخته. خصوصا که باید مدام روی پاهات وایسی. خیلی اذیت میشی. به نظر من همون خیاطی رو ادامه بده خوبیش اینه هر وقت دلت خواست کار می کنی و می تونی استراحت کنی بین دوخت و دور ولی ارایشگری نمی تونی که مشتری رو ول کنی بری که  

کار با مواد سخته. خصوصا که باید مدام روی پاهات وایسی. خیلی اذیت میشی. به نظر من همون خیاطی رو ادامه ...

با همین میگم .بنظرتون لیفت و لمینت و کاشت مژه بهتر نیس ؟؟؟؟ 

خدایا شکرت
درامدش بهتره ولی راحتی خیاطی رو نداره

ینی خیاطی راحت تره؟؟؟؟؟؟؟ من ک فک میگنم ارایشگری درامدشم بهتره .لیفت و لمینت ابرو ک زحمت زیادی نداره .وقتم نمیبره تازه پولم نقد میدن .من از عید هنوز پول خیاطی نگرفتم 😑

خدایا شکرت
بخدا زحمت خیاطی خیلییی زیاده بعد زورشون میاد پول بدن .باز هی الکی ایراد میگیرن اعصاب ادم خورد میشه . ...

هیچ کاری آسون نیست 

همین ک تو حرفه ی خودت این همه پیشرفت کردی خودش یه امتیاز هست 

تا اینجای کار اومدی تلاش کردی زحمت کشیدی و باید ثمره ش رو ببینی نه اینکه پا عقب بذاری 

الان وقتشه چند نفر استخدام کنی و تولیدی بزنی و بیشتر پیشرفت کنی عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...