2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی! 😄 به پریود ربطی نداره

اییش ینفر میگف پریود نمیشن بعدش

اه😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
چه مدلشو گذاشتید؟ هر چند وقت یکبار چکش میکنید؟ و اینکه فعالیت یا ورزش هم انجام میدین؟

هندیه جنسشم که مسی ، من سالی ی بار چک میکنم ، ده ساله ام هست من ده سالم تموم شد شیش ماه پیش رفتم عوض کردم ،اره عزیزم ورزش کن کشتی بگیر 😄 هیچی نمیشه

هندیه جنسشم که مسی ، من سالی ی بار چک میکنم ، ده ساله ام هست من ده سالم تموم شد شیش ماه پیش رفتم عوض ...

چه خوب

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 
😂😂 سر کارت گزاشته

والا استارتر اون تاپیکو سرکار گزاشته بود انگار چون من ک خواننده بودم ولی حیف شد😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔