2777
2789

از وقتی چشم باز کردم و فهمیدم دور و برم چ خبره تو تنها مرد رویاهای من بودی .

وقتی ک من یه نوجوون بی قواره بودم ،تو در اوج جوونیت بود 

بار اول ک دلم واست رفت و یادم نمیره هیچوقت 

از اون ب بعد هر وقت عروسی بود یا مراسمی بود که تو ام هستی ،زود تر از همه اماده میشدم که بیایم و ببینمت 

خیلی طول کشید تا تو هم مثل من بیقرار شی 

اما چ فایده ...

هزار افسوس که قسمت هم نبودیم 

همه بیقراری ها و افسردگی ها و غمهای دوریتو به جون خریدم 

الان ۱۰ ماهه که دیگ نیستی 

هیچوقت فکر نمیکردم بتونم کسی جز تو رو ب خلوتم راه بدم 

اما انگار داره اتفاق میوفته 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

فکر کردم بچتو میگی🥺🥺🥺🥺🥺

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

کی حالا

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اومده به زندگیه من 

خودم راهش دادم 

واسم عجیبه ک چطور تونستم 

تو هنوز نمیدونی 

فکر کنم کمتر از دو هفته دیگ میفهمی 

وقتی علنی کنیم همه جیزو 

به خودت نه هیچوقت نمیگم 

اما اینجا میگم ،دل بریدن سخته خیلیم سخته 

اما ارزشسو داره جایزسم ادم خوبیه ک  بعدش میاد 

کاش برا تو هم اون ادم خوب زود تر بیاد 

نمیگم سخت نیست واسم سخته 

اما انگار زندگی به همه این چیزا قراره جریان داشته باشه 

شاید خدا با دور کردن من و تو از هم میخواست درس تازه ای بهمون بده 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

تمام سعی من اینه که اصلا بیادت نباشم 

اما خب خیلی خاطره دارم باهات 

دل بریدن سخت ترین کار دنیاست 

مخصوصا اگر زن باشی 

چه غمگین کاش اگه کسی رو راه دادی به یاد اون نباشی

به یادش نیستم ،اما گاهی انقدر قلبم سنگینی میکنه ک واقعا حس ناتوانی میکمم درمونده میشم ،و هیچ راه فراری نیست 

الان کجاس

پی بدبختیش 

میدونه به یادشی و پی بدبختیشه ؟

نشد برسیم به هم ،مشکلاتش یهو خیلی زیاد شد درگیر مریض  داری و ورشکستگی شدن ،نتونست بیاد جلو ،نگو به پاش میموندی چون موندم ولی بیفایده بود حاضر بودم بیاد جلو حتی حلفه هامونم بدلی بخریم اما نیومد ،

بعد ده ماه ،فک نکنم بدونه ک ب یادشم ،اما میدونه خیلیییی دوسش داشتم 

چقد دلم گرفت چقد باورت کردم  کاش درست بشه همه چی برات

مرسی عزیز دلم 

ببخسید ک ناراحتت کردم ،خیلی دلم گرفته بود 

اخه شنیدم امروز یکی از فامیلا بعد ۹ سال به پای هم موندن دارن به هم میرسن ،تو دلم گفتم اگر اونم جا نمیزد ما هم مجبور نبودیم دل بکنیم از هم ولی خب شده دیگ 

ایشالا ک بهترینا برای همه اتفاق بیوفته 

مرسی عزیز دلم  ببخسید ک ناراحتت کردم ،خیلی دلم گرفته بود  اخه شنیدم امروز یکی از فامیلا ...

با آرزوی بهترینا برای تو

اولین تاپیکی بود که با خوندن متنت یه حس غمگین ولی قشنگ بهم دست داد 

یک عدد عمه فحش خور هستم..😒
با آرزوی بهترینا برای تو اولین تاپیکی بود که با خوندن متنت یه حس غمگین ولی قشنگ بهم دست داد 

الهی غم تو دل هیچکسی نمونه ،اگرم اومد زود بره ❤