2777
2789

سلام وقت بخیر. من دارم رشته‌ای رو میخونم که حس خوبی بهم نمیده و تعهد خدمت هم دارم پس نمیتونم ازش خارج بشم، دلم میخواد طراحی وبسایت یاد بگیرم اما نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم، به خاطر همون تعهد خدمت امکان تحصیل همزمان رو هم ندارم ک برم دانشگاه آزاد، در کل خیلی گیج شدم و حتی نمیدونم اگه دوره‌ی جداگانه‌ی طراحی وب رو بگذرونم میتونم باهاش پیشرفت کنم و پروژه‌ای انجام بدم یا نه چون مدرک کامپیوتر ندارم و طبق مقاله هایی ک خوندم مدرک برای اینکه بتونی کاری انجام بدی مهمه، اصن نمیدونم اگه دوره شو برم تهش میتونم مهارتی کسب کنم یا نه.. لطفا راهنماییم کنین، من در حال حاضر فرهنگیان درس میخونم آیا میشه در کنار شغل معلمی برنامه نویسی یا طراحی وب رو هم داشت یا نه باید لزوما مدرک داشته باشی و توی شرکتی مشغول ب کار شی؟ 

راستی رشتم علوم تجربی بوده و خیلی سر علوم فنی و ریاضیات در نمیارم.

چیکار کنم؟؟؟🥺

اول که مدرک مهم نیست اصلا

اونا میخوان کد بزنی مدرک نمیخواد

بعدم باید خلاق باشی و ریاضیتم تا حدودی خوب باشه

اگه بخوایی هم یاد بگیری سایت و اینا زیاده

برا طراحی وب باید HTML و Css یاد بگیری اگه سوالی بود در خدمتم

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گنگ میزنه به بو عطر ۶ میلیونی .حواست باشه با کی به کی خیانت میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طراحی سایت میتونی کار کنی 

بعضی دوره ها واقعا خوبن ولی واقعا فقط با دوره رفتن آدم به جایی نمیپرسه باید حتما خودت هم وقت بذاری و تلاش کنی و بعد از دوره رها نکنی چون زود از ذهن میره نکاتش

تو نت و یو.تویوپ و فرا درس و مکتب خونه و… هم میتونی ویدئوهاشو پیدا کنی اول ببینی علاقه داری که ادامه بدی یا نه 

سعی کن دوره ای رو بری که بهت مدرک بدن 

کار طراحی سایت هم ربطی به مدرک دانشگاهی تو نداره و ربط به مهارت تو داره و اگر نمونه کارهای خوب داشته باشی کار هم پیدا می‌کنی 

اول که مدرک مهم نیست اصلا اونا میخوان کد بزنی مدرک نمیخواد بعدم باید خلاق باشی و ریاضیتم تا حدودی ...

اونقدر سوالام زیاده ک نمیدونم چی بپرسم، خب از کجا شروع کنم؟ شرکت کنم توی دوره های آموزشی؟ هیچ زمینه ای ندارم از این ماجراها واقعا... میترسم تهش اتفاق مثبتی نیفته... از کجا بفهمم استعدادی تو این زمینه دارم یا نه؟

سلام 

تیم راستین سایت کار خود را به صورت حرفه ای از سال ۱۳۹۸ آغاز کرده و تا کنون سعی بر این دارد که بهترین خدمات را به هموطنان گرامی ارائه دهد تا

از حالا نیز آموزش طراحی سایت هم میدیم

تماس بگیرید به حد نصاب برسه کلاس ها رو شروع میکنیم

09052237518