2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ، میترسیدم ازدواج کنم اصلا خواستگار راه نمی‌دادم و خیلی از طرف اطرافیان تحت فشار بودم که از خدا خواستم کسی رو سر راهم بزاره که ایده آلم باشه و یه سری ویژگی‌ها که دلم میخواست نوشتم گذاشتم وسط قرآن گفتم خدایا اینجور باشه😁 چند وقت بعد همسرم اومد خواستگاری و میتونم بگم ۹۰ درصد اون چیزایی که از خدا خواستم و داشت

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بله من، ببین تعریف نمیتونم بکنم ولی یه جوری باید از همه چیز و همه کس غیر خودش نا امید بشی و به خودش توکل کنی انگاری که عینا و در لحظه خدا جلوی روت هست و گوش میده اونجاست که واقعا معجزه اتفاق می افته

یه دوره خیلی سخت وپشت سر گذاشتم به خاطر بیماری مادرم اصلا نمیتونم بگم اون روزا چقدر دردناک بود.خیلی حالش بد بود خیلی همش فکر میکردم دور ازجون بلایی سرش بیاد. همش بعد از نماز دعا میکردم. نصف شب رفتم زیر بارون شدید گریه میکردم و دعا . واقعا روزای سختی بود ولی قطعا خدا کمک میکنه به بندش. کافیه از ته دل بخوای و ناامیدنشی

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟
میشه تعریف کنین من و بقیه امیدوار شیم

هیچی دیگه یه جا باید ثبت نام میشدم مدارکام کامل نبود اصلا نمیشد یعنی بعد یهو نمیدونم چی شد گفتن ثبت نام شدی خانوم البته من شب و روز دعا می‌خوندم قرآن یعنی کلا احساس کردم انقد دعا خوندم اتاقم نورانی شده بود حس میکردم قلبم پر نور شده البته برای خیلی وقت پیشه

برق رفته بود تو خیابون دم در خونمون بودم بی کلید پشت در هم قفل بود. 

زیر بارون همین چند روز پیش.

گوشیم شارژش کم بود. ساختمون خالی بود. مامانم تو طبقه چهارم تنها بود. کم توانن، نمی تونن راحت راه برن. بخاطر دستشویی رفتن هم مشکل داشت. 

40 دیقه اینا دم در بودم تو ماشین نمی دونستم چطور مشکل آبو حل کنم. 

مستاصل شدم گفتم خدا برقو وصل کن قول می دم واسه امام رضا صلوات بفرستم 

یهو برق وصل شد هنوز جملم تموم نشده بود. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا