2777
2789

خودم. 

بچه بودم دراز می کشیدم از نعلبکی چای بخورم داداشم سرمو فشار می داد با بینی می رفتم توش :)) 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

با عرض معذرت جیشو بودنم که تا الان ادامه داره🤣🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض معذرت جیشو بودنم که تا الان ادامه داره🤣🤣🤣🤣

:))) من خوب بودم بزرگ شدم برعکس شدم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عزیزم 😂

من پریود شده بودم تازه کلاس چهارم بودم روم نمیشد پد بهداشتی بگیرم از مامانم 🥺 هی خودمو چک میکردم میرفتم دسشویی.. خیلی استرس داشتم بفهمن من پریودم

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙

من کلا رو مخ بودم ساعت ها قهر میکردم و خونواده باید منت کشی میکردن تا افتخار بدم.

میرفتم دستشویی خاهرم باید باهام‌میومد 

شبا تا صبح بیدار بودم و باید ماساژمیدادن و قصه میگفتن واسم البته شیفتی بود 

وقتی میرفتم‌بقالی تو راه واسه خودم‌کلی قر میدادم

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌

شوهرم تعریف میکنه تا هفت سالگی تقریبا هرشب جاشو خیس میکرده،بعد از عملیات بلند میشده یه پارچ خالی میزاشته کنارش که مثلا پارچ اب ریخته تشکو خیس کرده😂😂

یا مثلا بلند میشده تشکشو میزاشته رو بخاری که خشک بشه گندکاریشو کسی نفهمه بوی شاش همه جارو برمیداشته:))) 

زنگ. املا همش میگفتم سرم درد داره شکمم درد میکنه دل درد دارم مریضم تا بذارن بیام خونه البته کلاس اول ...

چه خوب همیشه باورشون می شد؟ 

من یه بار با داداشم دعوای شدید کردم من ۶ سالم بود اون ۱۰ سالش

بعد بهار هم بود ما شبا تو حیاطمون میخابیدیم بعد این داداشم هر شب با شو‌رت و رکابی میخابید هرچقدر هم بهش میگفتن گوش نمیکرد عاقا زد ما دعوا کردیم خلاصه شب باز تو حیاط خوا بودیم من دسشوییم گرف 

پ ن : دسشویی هم تو حیاط بودا ولی حیاط چون بزرگ و دراز بود میترسیدم برم

من رفتم دسشویی کردم تو تشک داداش رفتم خابیدم

فرداش انقدر دعواش کردن ک تو با شو‌رت میخابی دسشوییت میریزه تو تشکت 😂😂😬😬

خلاصه بعد ها گف حلالت نمیکنی گفتم‌گمشو پدرسگ 😂🤣تازه یادش افتادی

دکترای پرستاری  : سوالی دارید بپرسید