2777
2789

دکتربه دخترم قطره فولیک اسید داده(فولیمکس)،خدا روشکر جواب داده تا حدی،خواب دخترم ۵۰درصدبهترشده اشتهاشم همینطور،الان قطره ش در حال اتمامه،دکتر چیزی نگفت تا کی بدم بازم بخرم بدم یا نه؟و اینکه دیگه هم قرار نیست ببرمش چون برای یبوستش هم پیدرولاکس داده گفت تا سه ماه بده،بعد کم کم کمش کن،یادم رفت بپرسم فولیک اسیدو تا کی ادامه بدم میترسم ضرر داشته باشه

..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زنگ بزنی مطب سوال کنی. چه مشکلی داشت که اینو داد؟ چند وقتشه دخترت

یکسال و دوماه ،تا الان سه بار هرماه بردم واقعا شرایطشو ندارم باز ببرم چون راه دور ،بار اخربهش فولیک اسید داد چون ذخیره آهنش کمخ

..........
توی نت که گفته کودک تا سه سال روزی نیم سی سی ولی دکتر برا دخار من هر۸ساعت نیم سی سی داده

با این دوز که قطعا نباید ادامه بدی بهتره سوال کنی یا میگه روز یه بار بده یا میگه قطع کن

حالاشمامنو راهنمایی کنید من پسرم ۱۸ماهس فوق العاده شیطون ماشاالله کم خواب خیلی سبک میخابه  ایانیاز به دکتر داره؟ بدقلق و لجباز یعنی ازکمبود آهنه؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یکسال و دوماه ،تا الان سه بار هرماه بردم واقعا شرایطشو ندارم باز ببرم چون راه دور ،بار اخربهش فولیک ...

عزیزم زنگ بزنی مطب میتونی سوال کنی دکتر پسر من تلفنو وصل میکنه خود دکتر جواب میده نهایت منشی سوال میکنه بهتون میگه

حالاشمامنو راهنمایی کنید من پسرم ۱۸ماهس فوق العاده شیطون ماشاالله کم خواب خیلی سبک میخابه  ایان ...

دختر من ذخیره آهنش کم بود به شدت کم خواب وکم خوراک بود،چکاپ گرفتی،حتمابگیر

..........