2777
2789

جریان اینه من از یکی از پسرای فامیل خوشم میاد بعد آدرس اینستاشو داشتم همیشه نگا پیجش میکنم قفله و منم درخواست ندادم تا حالا

این دفعه با پیج فیک نگا پروفایل اینستاش کردم...یهو بعد مدتی دیدم تو پیج واقعیم اکانتش بالا میاد ولی برای پیج فیلم  نمیاد

خیلی برام عجیبه و مشخصا بلاکم کرده

ولی آخه چطوری فهمیده اکانت نگا کردم؟

میشه واقعا؟

اگه اینطوری باشه ک دستم رو شده چون با اکانت واقعیم مدام چکش میکنم....

و اینکه میتونه بفهمه پیج فیک برا منه؟ اسم من نیستش...اما ب شمارم ثبت نام کردم میترسم هکم کنه دیوث

بچه ها اگه میدونید یه چیزی بگید از استرس دارم پس میوفتم😩🥀

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یسری برنامه ها هست ک میتونه بفهمه با چ شماره یا ایمیلی وارد شدی

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکت کرده ک با پیج خودت بری چکش کنی  

وگرنه میتونه جوری بلاک کنه ک هر اکانتی بسازی برات پیجشو نیاره

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

چه عجیب

منم برام مهمه اینو بفهمم

گرچه از یکی که بلد بود پرسیدم، گفت تا لایک نکنی یا استوری سین نکنی، طرف نمیفهمه اما من مشکوکم. به نظرم میفهمن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بلاکت کرده ک با پیج خودت بری چکش کنی     وگرنه میتونه جوری بلاک کنه ک هر اکانتی بسازی برا ...

خاااااک

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خب چطوری فمید؟  مگه لایک کردی؟  استوریاشو چک کردی  وگرنه که نمیتونه بفهمه

نه هیچی

تنها احتمال اینه دستم خورده نه؟

آخه مگه میشه بفهمه...من صرفا نگا اکانت قفل شدش میکردم و حسرت میکشیدم...اونم خدا نذاشتم🥺😂😂