2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اطرافیانم همکلاسیم که ۱۰ روز قبل با استادم ازدواج کرد در مدت خیلی کوتاهی ، شوهرش هم فوق تخصص یه رشته عالیه ، خودش هنوز رزیدنته ، اصلا هم از هیچ لحاظی خاص نیست ، حتی دوستی طولانی هم نداشتن چندماه اشنایی، مرده خیلی هم مهربون و باشخصیت و مثبته و خونواده خوبی هم داره ، دختره ۳۰ سالشه پسره ۳۹ ، دختره حتی خوش اخلاقم نیست ولی خرررررشانس یعنی خودش😃

یه دختری میشناختم با انواع پسرها دوست میشد و حرف میزد ،و بشدت اصرار و التماس که بیا منو بگیر 

دیگه معروف شده بود 

خاستگار های ساده براش می اومدن که اولش میگفت نه

بعدش پشیمون میشد 

چند بار خانواده ش جلوشو گرفتن چون میخاست با پسر فرار کنه و خیلی موارده دیگه 

خلاصه یه خانواده خوب از همه لحاظ رفتن خاستگاری و با عزت و احترام ایشون رو به عقد پسرشون درآوردن

در عرض چند سال پدرشوهر ،مادرشوهر و شوهر فوت شدن 

این خانم صاحب مال و پول و خونه و چندتا ماشین شد 

و داره همراه بچه هاش زندگی میکنه 

عروس عمه ی من تو روستا بودن ۶ تا دختر و پدرشون معتاد و بیکار . میگفت سالی یکبارم لباس نمیخریدم. الان خونه و زندگی و ماشینش تو تهران بیا و ببین درحالیکه موقع عروسی ۱۷ سالش بود  

دقیقا و خیلی وقتا چون خبر نداریم فکر میکنیم خوشبختن

بله تا وارد زندگی کسی نشیم متوجه نمیشیم.خوش سانس مطلق یا خوشبخت مطلق وجود نداره.ولی در کل من بدشانسم هیچ وقت شانس نداشتم هروقت خوبی کردم جز بدی ندیدم دختر بدی نبودم خانواده ازم راضی بودن ولی شوهرم رو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

دوتا دختر عموهام،شوهرای پولدار و مطیع،پسر عموم،زن عالی و پولدار شدن یهویی،البته قبلشم وضعشون خوب بود..

یکی دیگه از دختر عموهام ،اصلا خواستگار خوب نداشت ،ولی یهو یکی اومد براش ،الان فقط باید ببینین براش چه کارها که نمیکنن ،داماد و خانوادش

یه دختری میشناختم با انواع پسرها دوست میشد و حرف میزد ،و بشدت اصرار و التماس که بیا منو بگیر  ...

به این میگن خر شانس🤦

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89