2777
2789
عنوان

سنگینی معده در بارداری

14753 بازدید | 11 پست

بچها هفته های نهم اینا هستم

معدم همش سنگینه و درد میکنه انگار هرچی میخورم میمونه هضم نمیشه حس حالت تهوع دارم همش  

عرق نعنا میخورم یکم بهتر میشم

خیلی اذیت میشم شبا نمیتونم بخوابم 

تاپیکای حالت تهوع خوندم امتحان کردم همشو ولی فایده نداره

راهی هست بگید جواب داد براتون حمد میخونم❤️

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

من خواهرم شام نمیخوره که اذیت نشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم شام نمیخوره که اذیت نشه

اره خیلی بهترم ولی اونجوری جیگرم ضعف میره بدتر میشم

اصلا ی وضعی😢

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
عرق نعنا خوبه؟سونو قلب چند هفته رفتی؟

اره میخورم بهتر میشم اونم خالی 

ولی میگن تنبلی معده میاره 

من هشت هفته رفتم عزیزم

اره خیلی بهترم ولی اونجوری جیگرم ضعف میره بدتر میشم اصلا ی وضعی😢

اها ضعف میکنی بخور

سعی کن پرتئین غذاتو بیشتر کنی در کنار نون و برنج

ولی کم کم بخور

یه کاسه کوچولو غذا

هر وقت گرسنت شد دوباره یکم دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

غذا باید کم بخوری و زود هضم . تیکه تیکه بخور یهو معدتو پر نکن . تهوع جزو بارداریه کاریش نمیتونی بکنی . ادامس بخور بعد غذات . دمیترون هم بخور . دفعه بعد به دکترت بگو شاید مثل من قرص معده بده بهت

اها ضعف میکنی بخور سعی کن پرتئین غذاتو بیشتر کنی در کنار نون و برنج ولی کم کم بخور یه کاسه ...

ممنونم عزیزم امتحان میکنم

غذا باید کم بخوری و زود هضم . تیکه تیکه بخور یهو معدتو پر نکن . تهوع جزو بارداریه کاریش نمیتونی بکنی ...

دمیترون داده میگن یبوست میاره میترسم بخورم

این قرصای ویتامین مخصوصا کلسی پاور داده بعد صبحانه میخورم حالم خیلییی بد میکنه شمام اینجوری بودی؟

میتونم سرخود قطع کنم یا نصف کنم؟

دمیترون داده میگن یبوست میاره میترسم بخورم این قرصای ویتامین مخصوصا کلسی پاور داده بعد صبحانه میخور ...

دمیترون رو بخور واسه من که یبوست نیوورد من هنوز تهوع دارم و میخورم . کلسیوم و آهنم زوده مگر اینکه آزمایش دادی کمبودشو داشتی کن از ۵ ماهگی خوردم

دمیترون رو بخور واسه من که یبوست نیوورد من هنوز تهوع دارم و میخورم . کلسیوم و آهنم زوده مگر اینکه آز ...

پس میخورمش

نه اول ب من قرصا داد بعد ازمایش دادم نشونش دادم

البته گفتم قبل بارداری تحت نظر نبودم هیچی نخوردم شاید برای اون داده

شاید یک ماه نخورم تا نوبتم شه همسرمم میگ دیر نمیشه نخور 

خیلی ممنون عزیزم❤️

پس میخورمش نه اول ب من قرصا داد بعد ازمایش دادم نشونش دادم البته گفتم قبل بارداری تحت نظر نبودم هی ...

نخور تو ازمایشت نگاه کن اگه کلسیم و آهنت خوبه باید ۵ ماهگی به بعد بخوری . کلسیم تهوع اور نیست اما اهن چرا اونو اگه خواستی بخوری شب قبل خواب بخور