با توجه به شرایط الانتون، اگه از ابتدا خودتون میتونستید تصمیم بگیرید که پا به این جهان بذارید یا نه؛ چه انتخابی داشتید؟ ترجیح میدادید متولد شید یا ترجیح میدادید هیچوقت زاده نمیشدید؟!
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همه آدما ی بار این سوال پرسیده شده و هر کس نطفه ش شکل می گیره خودش اون دنیا خواسته که به وجود بیاد
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf