2777
2789
عنوان

ی تاپیک دیدم😭😭😭😭

238 بازدید | 12 پست

ی تاپیک دیدم الان .یهو یاد این افتادم 😔

بچم ۲۰ روزش بود شاید کمتر. مامانم گف بسه دیگه ما انقد خونه مامانمون نموندیم. یکاری کرد دوبار رفتم دسشویی عین چی‌گریه کردم .دوبار نوزاد توبغل انقد داد زدم ک برو برو برو ولم کن.😭😭اخ اخ یادش افتادم جیگرم اتیش گرفت. حالامن یدونه دختر اسباب کشی داشتم یعنی حتی جا واسه موندن نداشتم😭😭خونمون همه چی جمع بود ک چندروز بعدش اسباب کشی کنیم. کرووونا ماه دوم سومش بود.

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو غربت زایمان کردم تک و تنها بچه بزرگ کردم.. این لوس بازیا رو تموم کنین مسئولیت زندگیتون با خودتونه نه هیچکس

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

دیگه عزیزم زندگی بالا پایین داره منم همینم زاسمان کردم مامانم ۴روز فقط پیشم موند اونم با اون وضع اکثر کاراروبازخودم میکردم اوووف انگاری مهمون اوردم توخونه به جای کمک

پشتبانم تو تمام لحظات شادی وخنده وغم فقط وفقط همسرم بوده خدا حفظش کنه برام 🍀😊

من تو غربت زایمان کردم تک و تنها بچه بزرگ کردم.. این لوس بازیا رو تموم کنین مسئولیت زندگیتون با خودت ...

عزیزم منم تنها بزرگ کردم .میگم من جا واسه موندنم نداشتم. مادر ادم اونجوری ب ادم بگه برو وحشتناکه. جا داشتم بعد ده روز میرفتم خونه ی خودم . شوهرمم بدبخت صبح میرف شب ساعت یازده شب میومد ک میرفت همون خونه ی خالی ک دزد اسبابارو نبره

parasoo1989@
دیگه عزیزم زندگی بالا پایین داره منم همینم زاسمان کردم مامانم ۴روز فقط پیشم موند اونم با اون وضع اکث ...

همسرم نبود.صبح تا یازده شب.  اگر بود بخدا مشکلی نبود. گفتم ما جا واسه موندنم نداشتیم ‌. بچم ۲۳ روزش بود اسباب کشی کردیم. سزارین . نگف این بچه جاام نداره 

parasoo1989@
منم تو تاپیک بغلی یاد بی مهری های مادرم افتادم دارم گریه میکنم 😔 

دلم خیییلی سوووخت خییییلی. اگر خونه ام درست بود میرفتم اما دلم میسوزه ک جا نداشتم برم اینجوری میگعپف. منم دردسری نداشتم .فک نکنی غذای خاص واس زایو درست میکرد یا یسره بلندو کوتاه میشد. شده بود وقت شیردادن از تشنگی گلوم خشک میشد جرات نداشتم بگم مامان ی ذره اب میدی😭😭😭

parasoo1989@
دلم خیییلی سوووخت خییییلی. اگر خونه ام درست بود میرفتم اما دلم میسوزه ک جا نداشتم برم اینجوری میگعپف ...

الهی بگردم واسه دلت قشنگ درکت میکنم هیچی تو دنیا اندازه بی مهری و بی توجهی مادر دل ادمو نمیسوزونه خدا همسر و بچه ات رو برات حفظ کنه قدر زندگی خودتو بدون😔

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
الهی بگردم واسه دلت قشنگ درکت میکنم هیچی تو دنیا اندازه بی مهری و بی توجهی مادر دل ادمو نمیسوزو ...

عزیزی😍😔اره واقعا شکست عشقی ام اندازه این ادمو داغون نمیکنه. پناه ادم پدرمادرش نباشن کی باشه. خدا شمارم واسه بچه و خانوادت حفظ کنه. 

parasoo1989@
عزیزی😍😔اره واقعا شکست عشقی ام اندازه این ادمو داغون نمیکنه. پناه ادم پدرمادرش نباشن کی باشه. خدا ش ...

دقیقا هیچ محبتی جای محبت پدر و مادر رو نمیگیره ولی دیگه شانس ما هم اینجوریه دیگه عوضش خدا جای دیگه برامون جبران میکنه مثل همسر و فرزند خوب و دلسوز 😍 الهی همیشه تنت سلامت و لبت خندون باشه عزیزم😘

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤